Start Gids
Image default
Auto

Autogarage Zwolle

Recent was ik op zoek naar een autogarage Zwolle. Ik heb sinds kort een nieuwe auto gekocht, namelijke een Peugeot 107. Ik had voorheen een Mini Cooper S uit 2003 en die beviel mij prima, tot ik er achter kwam dat ik steeds maar een hete motor kreeg. Ik snapte niet hoe het kwam en had hem al eerder voor controle bij een garage bij mij in de buurt gezet. Wat er uiteindelijk allemaal met de auto aan de hand was en hoe ik dit heb opgelost, lees je in dit blogje. Heb jij ook zo iets meegemaakt? Dan verneem ik dat graag van je in een reactie.

 

Stil staan langs de weg

Ik had vernomen van de eerste garage dat er niks met mijn Mini aan de hand was, dus ben ik maar weer op weg gegaan. En inderdaad, er was op dat moment vrij weinig aan de hand. Dus ik ging er maar weer op uit. Ik had met vrienden afgesproken naar een wedstrijd van PEC Zwolle te gaan en ik ben daarheen gereden met de auto. Tot die plotseling, net vlakbij Zwolle, stil komt te staan en de rook onder de motorkap vandaan komt. Nu was ik op zoek naar een autogarage Zwolle die mij kon helpen met mijn kapotte auto. Ik ging dus snel op mijn mobiel Googelen op Autogarage Zwolle en kwam op uit op autobedrijf Dingerink. Ik had ze opgebeld en ze waren binnen no-time met een vrachtwagen om mijn auto mee te nemen naar de garage. Daar is alles gecontroleerd en bleek dat mijn koppakking was gescheurd.

 

Auto laten maken

Ik ben dus meegegaan naar de garage en heb de auto laten maken. Met de topservice van garage Dingerink is dat prima gelukt! Het personeel was heel vriendelijk en mijn auto was ook zeer snel gemaakt. Ik heb ondertussen een leenauto meegekregen om toch nog naar de wedstrijd te kunnen gaan. Hier wil ik Dingerink hartelijk voor bedanken.