Start Gids
Image default
Auto

Slagen op je eigen tempo bij Rijschool in Delft

Rijschool Delft

Het is van belang dat je je op je gemak voelt achter het stuur. Je wilt dat je rijinstructeur een band met je creëert en dat je niet gespannen hoeft te zijn tijdens de lessen. Ook wil je niet dat je steeds van rijinstructeur moet veranderen. Dat werkt verwarrend. Je kunt niet wennen aan je instructeur en krijgt het gevoel om iedere keer weer opnieuw te moeten beginnen. Want  ieder rijinstructeur is heeft weer andere karakter eigenschappen. Bij Rijschool Delft hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je hebt één rijinstructeur waarmee je je pad naar je rijbewijs samen bewandeld, of berijd beter gezegd. In een gezellige sfeer verdwijnt alle spanning en voel je je op je gemak, alsof je al jaren aan het rijden bent. De ervaren rijinstructeur die je door deze weg heen leidt, helpt je door je goed voor te bereiden op je rijexamen.

 Neem een gratis proefles, die vriendelijk wordt aangeboden door Rijschool Delft en bouw je eigen mening over het manier van lesgeven. Je zult al snel tevreden zijn en besluiten om je rijlessen hier te nemen om te slagen voor je rijexamen. Met een hoog slagingspercentage zijn ze ook zeker de moeite waard om toch maar even een kijkje te nemen.

 

Slagen op je eigen tempo

Vanaf jongs af aan is het voor vrijwel iedereen een droom om een rijbewijs te behalen en zelfstandig auto te rijden. Je kunt al rijlessen nemen vanaf 16.5 jaar. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijexamen afleggen en zelfstandig de weg op. Sommigen hebben er  meer aanleg voor en krijgen het sneller onder de knie. Het is dan ook niet nodig om meer lessen te nemen dan nodig is. Je kunt je eigen pakket samenstellen en slagen op je eigen tempo. Vind je juist dat je meer lessen nodig hebt? Dat kan ook. Je kan afrijden wanneer je zelf vind dat je er klaar voor bent.

 

Opgehaald en afgezet worden waar je wilt

Rijschool Delft is erg flexibel. Je kunt beginnen met je rijles vanaf je school, werk, thuis of afspraak. Je kan op ieder gewenste locatie opgehaald worden en ook weer op een ander gewenst locatie afgezet worden na je rijles. Tevens kan je ook je rijlessen nemen in het weekend of in de avonden, wat ook erg flexibel is. Zo hoef je geen afspraak te annuleren of vrij te nemen van je school of werk om je rijlessen te kunnen volgen.