Start Gids
Image default
Auto

Een bestelbus leasen is praktisch

Een auto voor de deur hebben staan die enkel en alleen wordt gebruikt voor het werk heeft de nodige voordelen. Het is namelijk praktisch om werk en privé van elkaar gescheiden te houden. Bovendien kun je op deze manier ook op financieel gebied profijt hebben van een werkauto zeker als het gaat om een lease auto. Indien een grotere auto is gewenst kun je een bestelbus leasen. Zo’n bedrijfswagen is praktisch in gebruik en kan je werk ten goede komen, zowel werkuitvoerend als financieel.

Eigen indeling

In tegenstelling tot een privé auto kun je je bestelbus zo laten ontwerpen dat al je materiaal en werkgerei goed erin past en het geordend. Op die manier kun je snel al je spullen vinden en zal het geen rommel worden. Daarbij kun je wat grotere spullen meenemen die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Een bestelbus is ideaal en met het leasen ervan heb je ook nog veel financiële pluspunten, aangezien je voordeel kan krijgen bij de Belastingdienst. Dat heeft namelijk te maken met het gebruik van de auto en in hoeverre deze wordt gebruik buiten werktijd door de werknemer. Dat kan veel invloed hebben op de kosten die de bestelbus met zich meebrengt bij het leasen.

Geen privé auto, maar een volkswagen caddy leasen

Bij het leasen van een bestelbus heb je de meest gunstige fiscale voordelen als je de lease auto niet als privéauto gebruikt. Als je kunt aantonen dat je met je lease auto minder dan 500 kilometer per jaar rijdt dan hoef je als werkgever geen bijtelling te betalen. Puur het gebruik van een werkauto heeft dan ten opzichte van een niet-lease auto op financieel gebied een hoop voordelen.  Hierbij worden de woon-werkkilometers niet meegerekend als privégebruik. Een hoop voordelen zitten er aan het leasen van een bestelbus die voor iedere werkgever interessant kunnen zijn.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen