Start Gids
Image default
Internet

Tele2 webmail installeren is heel gemakkelijk

Wie getekend heeft voor een internetabonnement van de provider Tele2, heeft ook een persoonlijke e-mail gekregen. Dit heet de Tele2 webmail en biedt je wereldwijd toegang tot jouw e-mail account.

De enige voorwaarde is dat je over een apparaat met internetverbinding en een browser beschikt. Tele2 webmail werkt namelijk het beste met de nieuwste browser versies van Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox. Heb je dit, je gebruikersnaam en je wachtwoord bij de hand? Dan kan je zonder problemen inloggen op de e-maildienst van Tele2.

Je gebruikersnaam of e-mailadres en je wachtwoord krijg je trouwens toegestuurd per brief. Dit gebeurt bij aanschaf van je abonnement. Ben je een van de twee gegevens kwijt? Dan kan je via de website van Tele2 nieuwe gegevens opvragen. Je kunt je Tele2 webmail natuurlijk ook gebruiken op je smartphone en je tablet. Dit kan zowel voor android als iOS. Let er wel op dat je smartphone of tablet de juiste instellingen heeft op Tele2 webmail te installeren.

Neem een kijkje op de website van Tele2 en volg het stappenplan om je Tele2 webmail te installeren op je smartphone of tablet. Wil je een duidelijk stappenplan per toestel, merk en model? Dan kan je via Toestelhulp op de website van Tele2 meer informatie vinden.

 

Heb je problemen met je Tele2 webmail of zijn er storingen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je meestal een antwoord of oplossing vindt. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met de klantenservice van Tele2.

http://e-mail.coolepagina.nl/