Start Gids
Image default
Auto

Rijschool Delft om te slagen voor je rijbewijs

Rijschool in Delft

Als je wilt slagen op je eigen tempo met aandachtige rijinstructeurs in een ontspannen sfeer, dan kies je voor een Rijschool in Delft voor Turbodrive. De naam zegt het al: “Turbo-drive”. Je hoeft niet meer lessen te nemen dan je zelf nodig hebt, of minder te nemen dan je zelf nodig denkt te hebben. Omdat je in je eigen tempo doelgericht op je examen wordt voorbereid, wordt het gemakkelijk om je rijbewijs te behalen. We hebben het hier over een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring. Tijdens de lessen laten ze al gauw blijken dat ze het goed hebben gedaan in de tijd die is verstreken. Het is natuurlijk fijn om van iemand les te krijgen met veel ervaring als rijinstructeur en nog meer als chauffeur. Natuurlijk wil je niet nadat je gewend bent aan je rijinstructeur die jou al goed heeft leren kennen en wederzijds, ineens verder gaan met je rijlessen met een andere rijinstructeur. Hier hoef je je daar geen zorgen over te maken.

 

Flexibel & Coronaproof

 

Wat ook erg flexibel is, dat je thuis opgehaald en afgezet wordt. Echter, doen ze hier nog een schepje bovenop. Indien je dit wenst, kan je ook op een gewenste locatie worden opgehaald en op een andere gewenste locatie weer afgezet worden op het einde van je les. 

Ook wordt er rekening gehouden met de tijden wat het leven voor ons allemaal moeilijk maakt. De rijlessen zijn volledig coronaproof. We willen dit maar al te graag allemaal zo snel mogelijk achter de rug hebben en weer ons leven leven hoe het was voor de virus was uitgebroken.


Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Iedereen droomt ervan wanneer die jong is om rijbewijs te halen en auto te rijden. Je kan al beginnen met rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar. En dat is nog niet alles. Natuurlijk wilt iedereen wel in een dikke auto rijden. Die optie wordt er ook aangeboden. Je hebt de keuze uit verschillende luxe auto’s om klaargestoomd te worden voor je rijbewijs. Hoe jonger je begint met rijlessen nemen, hoe eerder je begint met ervaring opbouwen. Voor de studenten onder ons doen ze ook nog eens iets extra’s en geven korting op de rijlessen. 

 

Gratis proefles

Je kunt meerdere lessen nemen per week, voor diegenen die snel zelfstandig de weg op wilt. In verband met werk en studie worden ook rijlessen gegeven in de avond en in het weekend. Voor je ergens een pakket wilt nemen, wil je er natuurlijk zeker van zijn of je wel op het juiste adres. Dat is ook mogelijk! Je kunt je inschrijven om in aanmerking te komen met een gratis proefles. Zo kun je zien of Rijschool Delft wat voor je is en kun je beslissen of je je rijbewijs hier wilt behalen.