Start Gids
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Recent ging ik bij baxhouthandel.com lamelparket kopen. Maar hoe heb ik Bax Houthandel gevonden? Waarom heb ik gekozen voor lamelparket? En hoe is het eindresultaat geworden? Op die vragen geef ik in dit artikel graag een antwoord. En natuurlijk of dat ik hen kan aanbevelen voor jullie als jullie ook een houten vloer willen kopen. Mocht jij nog een betere kennen, dan hoor ik dat graag in een opmerking.

Houten vloer kiezen: lamelparket

Uiteindelijk heb ik dus voor lamelparket gekozen. Maar hoe ben ik daarop gekomen? Ik ben gaan zoeken op het internet naar houten vloeren. En had daarvoor al enkele programma’s op tv gezien die over interieur en woninginrichting gingen. En daar zag ik de meest mooie voorbeelden. Precies zoals ik het ook voor ogen heb! Maar hoe vind ik die nu bij een vloerenwinkel? Daarom ben ik dus op het internet naar houten vloeren gaan zoeken. En al gauw kwam ik de website van Bax Houthandel tegen. Daarvoor had ik er al velen gezien. Maar allemaal niet met de soorten hout die ik graag wil hebben. Of hoe ik het er graag uit wil hebben zien. Maar bij Bax Houthandel was dat anders! Want daar zag ik bij de houtsoorten een heel groot overzicht. En zo ook lamelparket! Dat was weer onderverdeeld in twee soorten: zowel budget lamelparket als multiplex. Omdat ik uiteindelijk dit huis wil gaan verkopen, leek het mij handiger om direct meer te investeren. En dus te kiezen voor de iets duurdere multiplex vloer. Maar dan als voordeel wel dat die planken breder zijn. Precies dus van hoe ik het wil hebben!

Vloer laten leggen

Ik heb die dan dus ook besteld. En ze kwamen de volgende dag al alles opmeten om vervolgens de houten vloer op maat te zagen. En twee weken lag deze al in mijn woning. Ideaal! Ik kan iedereen Bax Houthandel dan dus ook van harte aanbevelen.