Start Gids
Image default
Auto

laadpaal elektrische auto voor thuis of werk

Ondanks het gebruik van fossiele brandstoffen qua vervoer in 2018 nog de norm is, hebben laadpalen de toekomst. Elektrisch rijden is dan ook onvermijdelijk volgens velen. Bij het rijden van een elektrische auto hoort natuurlijk een laadpaal. Er zijn verschillende oplaadpalen, in vele vormen en maten. Hier vertellen we je graag meer over laadpalen.

Laadpaal voor Thuis of Werk

Een laadpaal kunt u zowel thuis als op werk plaatsen. Zoals u wellicht weet zijn er vaak meerdere laadpalen beschikbaar per auto merk. De prijs die u betaald voor een laadpaal kan varieeren van een paar honderd euro tot duizenden euro’s. De prijs die u betaald hangt natuurlijk af van het merk en de kwaliteit van de oplaadpaal. Mocht je handig zijn en de laadpaal zelf installeren, dan ben je in de meeste gevallen uiteraard goedkoper uit. Bent u niet zo handig? Dat is ook geen enkel probleem, een laadpaal specialist kan u dan helpen bij het installeren van de laadpaal.

Wilt u meer informatie over laadpalen?

Heeft u vragen waar u nog mee zit? Neem contact op met een laadpaal specialist. De specialist helpt u graag bij het beantwoorden van al uw vragen omtrent laadpalen voor elektrische auto’s.

http://reithpower.nl/laadpaal/elektrische-auto/