Start Gids
Image default
Auto

Vraag je je af waar je je rijbewijs moet halen in Gorinchem?

Vraag je je af waar je je rijbewijs moet halen in Gorinchem? 

Je rijbewijs haal je bij Rijschool Rahat.

Met de top instructeurs is je slagingskans erg hoog bij Rijschool Gorinchem. Dankzij de persoonlijke begeleiding en advies, mede door de ervaring die is opgedaan in meer dan 15 jaar tijd, zal je je al snel thuis voelen achter het stuur. Je kan samen met je rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om te slagen voor je rijbewijs, zodat je in je eigen tempo kunt afrijden. Je krijgt de volledige aandacht tijdens het rijden waardoor je al snel vooruitgang boekt. Tijdens het afrijden zal je al snel merken dat je niet gespannen bent en veel hebt geleerd. De rijlessen zijn examengericht en je wordt voorgestoomd zodat je al gauw in het bezit bent van je rijbewijs.

Gratis proefles

Natuurlijk is het van belang om elkaar te leren kennen. Je wilt natuurlijk weten van wie je les gaat krijgen, hoe de lessen eruit zien en hoe de sfeer er is. Dit is goed mogelijk met een gratis proefles. Het is van belang dat je je op je gemak voelt achter het stuur en dit kan niet in een gespannen sfeer. Je kunt een goed inzicht krijgen met de proefles die er wordt aangeboden of jij je wel relaxt zult voelen achter het stuur bij Rijschool Rahat. Aan de hand daarvan kan doorgaan om ze snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Rijlessen nemen kan je al vanaf 16,5 jaar. Wacht er niet mee en ga meteen aan de slag. Hoe jonger je het leert, hoe meer ervaring je hebt achter het stuur. Je wordt  thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet. Wacht niet langer en plan een afspraak in met je rijinstructeur, zodat je meteen al kennis kunt maken met je rijinstructeur.

Corona proof

Ook wordt er rekening gehouden met de tijd waar we allemaal doorheen gaan. De werkwijze is helemaal corona proof. Dit is van groot belang, zodat  we allemaal weer net als vroeger zonder mondkapjes en angst weer de straat op kunnen. Wij willen natuurlijk allemaal deze periode achter de rug hebben.

Betalen in termijnen

Er wordt ook rekening mee gehouden dat mensen zonder werk zitten vanwege de corona. Natuurlijk ook met studenten die het niet altijd even breed hebben. Daarom wordt er ook een mogelijkheid aangeboden om in termijnen te betalen. Goede lessen in een ontspannen sfeer tegen lage tarieven. Zeer voordelige lespakketten voor auto, motor en bromfiets.