Start Gids
Image default
Woning en Tuin

Brandveilige elektra aanleggen Amstelveen

Brandveiligheid van uw elektra

Hoe veilig is uw huis tegen branden in de installatie van elektrische bedrading? Moderne, energiezuinige groepenkasten en meterkasten en andere elektrische systemen hebben er gelukkig voor gezorgd dat branden in elektrische installaties steeds zeldzamer worden.

 

In de laatste 16 jaar is het aantal huisbranden  dat ontstond in elektrische bedradingsinstallaties gedaald met 28%. En dit is uiteraard een mooi aantal, maar helaas zijn er nog steeds teveel huisbranden die voortkomen uit verouderde of slecht geinstalleerde elektrische bedrading. Elektrische branden vormen nog steeds een ernstig risico.

Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat de elektrische installaties in uw huis veilig zijn? 

De elektrische installaties van uw huis periodiek laten controloeren. Het is belangrijk om het elektrische systeem in uw woning te laten controleren door een volledig gekwalificeerde elektricien. Het team van prefessionle elektriciens van Elektricien Amstelveen heeft uitgebreide ervaring met het opsporen van storingen in elektrische systemen in woningen. Zodra een storing is vastgesteld, kunnen we het potentiële gevaar onmiddellijk verhelpen door vernieuwde elektra aan te leggen. Verouderde elektrische systemen kunnen kwetsbaarder zijn voor een brand in een elektrische installatie en moeten daarom vaker worden gecontroleerd door een elektricien van Elektricien Amstelveen.

Elektra aanleggen en upgraden

Zoals gezegd, zijn oude inefficiënte elektrische systemen mogelijk kwetsbaarder voor branden in elektrische installaties. Een volledige upgrade van het elektrische systeem kan dit potentiële risico helpen verminderen. Ons team van elektriciens kan een verouderd elektrisch systeem volledig vervangen door een energiezuiniger alternatief. Een upgrade van het elektrische systeem vermindert niet alleen het potentiële risico op brand, maar helpt ook de elektriciteitsrekening van het pand aanzienlijk te verlagen.

Als u zich zorgen maakt over een brand in uw woning door een elektrische installatie, neem dan vandaag nog contact op met de 24/7 storingsdienst van Elektricien Amstelveen, Westhove 97, 1187 DB, Amstelveen. Van het opsporen van storingen tot noodreparaties tot volledige upgrades van alle elektra, we hebben de ervaring, middelen en expertise om uw huis zo veilig mogelijk te maken tegen elektrische branden.

 

https://www.elektricien-amstelveen.nu/elektra-aanleggen/