Start Gids
Image default
Woning en Tuin

Slot vervangen slotenmaker Den Haag

Wanneer je een slot wil laten vervangen bel je natuurlijk met een slotenmaker Den Haag om dit te doen, maar zorg er wel altijd voor dat het bedrijf de PKVW keurmerk heeft.

PKVW is de afkorting voor Politie Keurmerk Veilig Wonen en het wordt alleen aan slotenmaker Den Haag bedrijven afgegeven dat aan hele strenge eisen voldoen. Bij zo een slotenmaker Den Haag ben je dus in goede handen en weet je altijd zeker dat het werk goed wordt uitgevoerd. Wanneer het werk klaar is krijg je ook de sticker van PKVW om achter de deur of raam te plakken, dit laat aan criminelen zien dat de woning goed beveiligd is.

Bij woningen met de PKVW keurmerk is het dan ook heel moeilijk om binnen te komen voor criminelen, want hier zitten sloten van hoge kwaliteit op. Zulke sloten kunnen niet makkelijk geforceerd of omzeild worden en dit weten dr criminelen ook. Wanneer ze de PKVW sticker zien zullen ze de woning dan ook zeker overslaan, want er zijn genoeg woningen waar ze wel makkelijk binnen kunnen komen.

Naast alleen standaard sloten is het ook nog mogelijk om anti-inbraak strips te laten monteren. In combinatie met de sloten wordt het haast onmogelijk om in te breken.

Slotenmaker-den-haag.com/

Slotenmakerdenhaag.nl/