Start Gids
Image default
Internet

Aan de slag met je Telfort webmail

Je zit voor een computer of laptop, of je hebt je tablet of je smartphone in de hand? Check. Je hebt je gebruikersnaam en je wachtwoord van Telfort bij de hand? Check. Dan kan je aan de slag met je Telfort webmail. Inloggen doe je met je e-mailadres dat eindigt @telfort.nl of @telfortglasvezel.nl. Dit adres krijg je als je een abonnement hebt bij de provider Telfort.

Wereldwijd inloggen op je account

Op de link webmail telfort.nl log je in met je e-mailadres en je wachtwoord. Dit kan je trouwens doen op elk apparaat wereldwijd. De enige voorwaarde is dat het apparaat verbonden is met het internet. Net omdat je je Telfort e-mail zo flexibel kunt gebruiken, is het dan ook aangeraden om van tijd tot tijd je wachtwoord te wijzigen. Op deze manier maak je het hackers moeilijker om jouw webmail te kraken.

Je wachtwoord wijzigen doe je zo

Je wachtwoord wijzigen kan je doen door in te loggen op Mijn Telfort. Klik op deze pagina op ‘Mijn Wachtwoorden’ en daarna op ‘Wachtwoord wijzigen mailbox’. Na enkele klikken heb je een nieuw wachtwoord en kan je weer veilig e-mails versturen, lezen en beheren.

Telfort installeren op Thunderbird, Pegasus of Outlook

Maak je vaak gebruik van een traditioneel e-mailprogramma zoals Thunderbird, Pegasus of Outlook? Dan kan je je Telfort webmail installeren op deze programma’s. Volg daarvoor het stappenplan dat je terug vindt op de website van Telfort.

Telfort webmail op je smartphone of tablet

Je via hetzelfde stappenplan je Telfort webmail ook installeren op je smartphone of je tablet. In totaal beschikt je e-mail inbox over 1GB opslaggeheugen. Via je persoonlijke pagina op Telfort kan je nog 4 extra e-mailaccounts aanmaken. Zo bundel je verschillende e-mailadressen op een persoonlijke pagina.