Start Gids
Image default
Architectuur

Wat zijn serres?

Met serres is het mogelijk beter gebruik te maken van de tuin door de vele opties. Je kunt een simpele serre laten bouwen dat een deel van de woning uitbouwt door een deel van de tuin te gebruiken.

De meeste serres zijn overdekt en kunnen zo zelfs gebruikt worden in de winter. Je kunt zo altijd van de tuin genieten ongeacht tijd van het jaar en de weer. Een serre is een eigen ruimte aangebouwd aan het huis waarin je een goede uitzicht over de tuin hebt en het vergroot bovendien ook de woning.

De meeste mensen verbinden de serres aan de woonkamer of keuken hierdoor hebben ze een grotere ruimte. Het bouwen van serres kan snel en goedkoop waardoor er flink wat geld wordt bespaart. Wat een serre wordt is uiteindelijk aan jezelf en waarvoor je het wil gebruiken. Als je nog niet weet wat je precies uit een serre wil halen kun je wat inspiratie op doen door langs te gaan bij een bedrijf dat de serres. Ze hebben namelijk vaak voorbeelden die je kunt bekijken. Zo kun je zien hoe ze er van binnen en buiten uitzien waardoor je er een goed gevoel voor krijgt.