Start Gids
Image default
Vakantie

Glamping met een thema

Glamping is razend populair. Daardoor is het aanbod de afgelopen jaren sterk toegenomen. Omdat de ene glamping de andere niet is, hebben we ze handig gegroepeerd op glamping thema.

Glamping in safaritenten

De safaritent is wellicht de oervorm van glamping. Een stevige, ruime tent die geheel is ingericht en van alle gemakken is voorzien.

Glamping in Lodges

Een safaritent is een luxevorm van kamperen. Wil je iets meer luxe? Dan ligt de keuze voor een lodge voor de hand.

Glamping met zwembad

Kun jij je geen vakantie voorstellen zonder een zwembad? Bespaar jezelf het uitzoeken, hier staan alleen de glampings met zwembad.

Glamping in tiny houses

Een tiny house is een kleine vakantiewoning. Door handig gebruik te maken van de beschikbare ruimte zijn deze kleine huisjes groots in volledigheid.

Glamping in boomhutten

Voor wie glamping nog niet avontuurlijk genoeg is, is het mogelijk om de vakantie door te brengen in een boomhut

Glamping met de kids

Kinderen zijn dol op kamperen. Ouders… niet altijd. Glamping biedt de perfecte tussenvorm van kamperen en luxe. Dan zijn de kinderen blij en jij ook. De glampings die zich speciaal richten op kinderen zijn hier te vinden.

Glamping voor groepen

Ga je met de groep op reis? Dan wil je een accommodatie waar je samen bent, maar wel een plekje hebt om je terug te trekken. Het speciale aanbod voor glamping voor groepen is hier overzichtelijk in kaart gebracht.

Glamping vakantie Nederland

Dé ontdekking van 2020? Dat is dat Nederland een geweldig vakantieland is. Daarom hebben we de glamping vakantie in Nederland ook tot apart thema benoemd.

Natuurhuisje Nederland

Bij natuurhuisjes geen animatieteam, of uitgebreid entertainment. Hier gaat het om pure natuurbeleving. Perfect als je op zoek bent naar rust en stilte.

Wellness huisje Nederland

Wil je behalve natuur, ook lekker ontgiften en genieten van een (privé-)sauna? Dan is een wellness huisje in Nederland pure perfectie voor jou.

Glamping aan het water

Wil jij uitzicht over het water vanuit je tent of lodge? Kies dan voor het thema Glamping aan het water.

Glamping aan zee

Is jouw vakantie pas perfect als er zon, zand en zee in voorkomen? Dan zit je met glamping aan zee gebakken.

Glamping met de hond

Bij een vakantie met de trouwe viervoeter komt iets meer kijken dan een simpele boeking plaatsen. Niet elke glamping verwelkomt huisdieren. Daarom hebben we alle glampings waar ook de hond mee op vakantie mag hier samengebracht.

Je ziet, voor elk vakantiethema heeft glampings.com de perfecte glamping accommodatie.

https://www.glampings.com/