Start Gids
Image default
Vakantie

Een prachtig vakantiehuis op Fuerteventura huren

Fuerteventura is een van de grootste prachten die de wereld rijk is. Het ligt ongeveer honderd kilometer voor de noordwestkust van Afrika, waardoor je er op ieder moment van het jaar geniet van heerlijk weer! De vele zonuren maken Fuerteventura een waar paradijs voor de persoon die op zoek is naar een fijn vakantiehuis. Of je nu gepensioneerd bent en wilt overwinteren op Fuerteventura voor een langere tijd of enkel op zoek bent naar een vakantiehuis voor een paar weken, Kirchenmayer & Partner helpt je verder!

Wat voor vakantiehuizen zijn er allemaal beschikbaar?

Natuurlijk is het ene vakantiehuis op Fuerteventura het andere vakantiehuis niet. Daarom heeft Kirchenmayer & Partner een zeer ruim aanbod met verschillende vakantiehuizen, zodat jij en je reisgezelschap zeker iets vinden dat bij jullie past. In het aanbod vind je onder andere:

  • Ruime vakantievilla’s met privézwembaden, zonterrassen, ruime woonkeukens en genoeg slaap- en badkamers voor iedereen.
  • Charmante bungalows waarbij je alle voorzieningen op één of twee verdiepingen bij elkaar hebt. Deze zijn zowel in kleinere oppervlakte als in ruimere oppervlakte te huren, afhankelijk van je reisgezelschap.
  • Appartementen die al beschikbaar zijn vanaf één persoon. Ideaal wanneer je voor je rust een vakantiehuis op Fuerteventura zoekt.

Op de website vind je het complete aanbod en de beschikbaarheid per accommodatie. Alle accommodaties zijn gelegen aan de Costa Calma.

Wacht niet langer en neem direct contact met deze expert op

Kirchenmayer & Partner is al jaren gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van vakantiehuizen, appartementen en ander vastgoed op Fuerteventura. Wil je graag meer informatie over het aanbod of heb je wellicht een eigen woning die je in de verkoop wilt brengen? Neem dan zeker contact met deze experts op om meer informatie te krijgen. Ze weten alles van die Spaanse eiland en waar mensen naar op zoek zijn. je vindt de contactgegevens op de website.