Start Gids
Image default
Vakantie

Bezoek klein Curaçao met een bijzondere boattrip

 

Als je Curaçao bezoekt kun je een bezoek aan het wonderschone klein Curaçao niet overslaan, boek daarom een boattrip naar klein Curaçao. Voor een boattrip naar klein curaçao zijn verschillende mogelijkheden, van een watertaxi, powerboat tot een catamaran. Allemaal boottochten hebben een eigen karakter

Een snelle boattrip naar Klein Curaçao

Met een powerboat ben je binnen de kortste keren in Klein Curaçao. Dit komt omdat een powerboat laag in het water lig en ze vaart op hoge snelheden dankzij de snelle 600 pk-motoren. Door de hoge snelheden is het bijna onmogelijk om zeeziek te worden tijdens de boattrip naar Klein Curaçao. Doordat de reis ook iets korter is hoef je met de powerboat niet zo vroeg te vertrekken. Ideaal voor de reizigers die liever even uitslapen of als het laat is geworden met het drinken van een tropische cocktails. De powerboat vertrekt vaak rond 10.00uur voor een boattrip naar Klein Curaçao. De lengte van de tocht is afhankelijk van hoe rustig (of stormachtig) de zee is. Normaal gesproken duurt de reis naar Klein Curaçao tussen 25 en 55 minuten. Op de terugweg is de zee altijd rustiger en komen we na ongeveer 25-30 minuten aan.

Met de catamaran naar klein Curaçao

Wil je liever een dag vullend programma voor je boattrip naar Klein Curaçao? Kies dan voor een catamaran. De catamaran vertrekt ochtend vroeg van de haven, meestal is dit rond 08.00 uur. Als je aan boord stapt staat er een ontbijt met koffie, thee en verse tropische sappen voor je klaar. De tocht naar Klein Curaçao duurt ongeveer een uurtje tot anderhalf uur. Zodra je aankomt op het eiland heb je alle gelegenheid om het eiland te verkennen, te snorkelen met zeeschildpadden of te zonnebaden. Daarna krijg je een bbq-lunch aangeboden en tegen het einde van de dag vaat de catamaran weer terug naar de haven in Curaçao. Een bijzonder boattrip naar klein Curaçao heb je zo in je herinnering.