Start Gids
Image default
Auto's en Motoren

Een rijschool in Rotterdam vinden die bij je past

Wil je rijlessen volgen, maar heb je nog geen goede rijschool in Rotterdam kunnen vinden? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen bij Demo-opleidingen.nl, de beste rijschool in Rotterdam. 

Examengerichte rijlessen op maat

De rijlessen zijn volledig examengericht. Dat wil zeggen dat tijdens de rijlessen de examenroutes van het CBR worden beoefend. Daarnaast worden ook de bijzondere verrichtingen die voorkomen tijdens het examen beoefend op deze routes. Deze unieke lesmethode maakt het makkelijker om te slagen voor de rijbewijs, doordat het examen hierdoor aanvoelt als een herhaling van de lessen. Hierdoor heb je minder gemiddeld aantal rijlessen nodig om te kunnen slagen. 

Uiteraard heeft iedereen een ander tempo. De rijinstructeurs van Rijschool Rotterdam weten dit maar al te goed en letten daarbij met de tempo op ieders rijvaardigheid. Dus zo kan jij precies zoveel of zoweinig rijlessen nemen als dat je daadwerkelijk nodig hebt. Hiermee voorkom je dus onnodige extra lessen en dus extra kosten. Ook te weinig lessen kan extra kosten betekenen. Want als jij er nog niet klaar voor bent en je gaat het examen in, dan is de kans vrij groot dat je zal zakken. Daarom is het belangrijk om net zo veel lessen te pakken totdat jij je er goed bij voelt. 

Verschillende rijopleidingen

Demo-opleidingen biedt verschillende rijopleidingen aan. Je kunt denken aan autorijlessen, motorlessen, aanhangerrijles of scooter rijlessen. Ze bieden zelfs taxi opleiding en rijinstructeur opleiding aan. Daardoor is de rijschool een all-round rijschool met zelfs als enige een eige terrein voor motorrijlessen in Zuid-Holland. 

Waarom is de kwaliteit zo hoog?

De kwaliteit van de rijlessen bij Rijschool Rotterdam ligt zo hoog omdat, net als hierboven genoemd, de rijschool zijn eigen rijinstructeurs opleid. Doordat ze exact weten wat IBKI en het CBR willen, weten ze exact over welke kwaliteiten de rijinstructeurs moeten beschikken. Daarnaast hebben ze al vele jaren ervaring in de branche en zijn het grote spelers in de sector die zich hebben weten te bewijzen. De kwaliteit is ook meetbaar met een onpartijdig, betrouwbare bron; het CBR. Je kunt op de website van CBR de slagingspercentages van de rijscholen zien. Daar kan je eenvoudig Demo-opleidingen.nl vergelijken met de andere rijscholen in Rotterdam en zelf het verschil zien.

Maak kennis aan de hand van een proef rijles

De beste manier om alles zelf te ervaren is om een proefles te nemen. Dankzij een proefles kan je kennismaken met de aanstaande instructeur en de lesauto verkennen. Je kunt gelijk zien of er een klik ontstaat en de lesmethode wel degelijk goed is. Heb je zo een klik gevonden? Dan kan je met jouw instructeur kijken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Aan de hand van de indicatie van je rijinstructeur kan je een lespakket nemen die past bij jouw tempo. De proefles is bij Demo-opleidingen.nl gratis. Het is dus zeker de moeite waard om even een bezoekje te brengen als jij je rijbewijs wilt halen. 

https://www.demo-opleidingen.nl/