Start Gids
Image default
Auto's en Motoren

Aan de eendaagse auto- en motorcursus van Gelijk Geslaagd heb je echt wat!

Een goede cursus motortheorie of autotheorie waar je echt iets aan hebt en die maar 1 dag duurt, waar vind je die? Bij Gelijk Geslaagd! Met onze dagcursus motor- en autotheorie is je kans van slagen voor het theorie examen zo enorm groot, meer dan 95% van onze cursisten slaagt met vlag en wimpel voor het examen. Door onze hulp hoef je helemaal niet wekenlang boven de boeken te hangen, je ouders te vragen of ze je willen overhoren, leuke afspraken met vrienden af moeten zeggen of voor het examen mega gestrest te zijn omdat je bang bent dat je het niet zal gaan halen. Nee hoor, gewoon 1 dag goed opletten tijdens onze les is voldoende om te kunnen slagen voor het theorie examen.

Wel of niet voorbereiden op de cursusdag

Voorbereiding treffen voor onze cursus is niet nodig. Het mag uiteraard wel maar het is dus geen must. Kies datgene dat voor jou prettig is. Sommige mensen vinden het fijn om zich alvast van te voren in te lezen in de theorie, voor anderen werkt het prima om blanco de theorieles in te gaan.

De docent die de theorieles geeft is relaxed, duidelijk en een kei in het jou aanleren van de theorie. Ben je bang dat je de theorieles niet kunt volgen vanwege bijvoorbeeld een taalachterstand, verminderd concentratievermogen of fikse zenuwen? Niet bang zijn, onze theorieles is echt voor iedereen uitstekend te volgen. De docent gebruikt duidelijke taal, legt alles heel rustig uit, geeft tussendoor handige tips en trucs en herhaalt de lesstof daar waar nodig. Tijdens de les kan je altijd vragen stellen of het aangeven wanneer je iets niet helemaal begrijpt. De docent zorgt er altijd voor dat iedereen alles goed begrijpt en natuurlijk dat iedereen alle lesstof na de les goed in zijn hoofd heeft zitten.

Om te testen of je alle theorie goed begrijpt en kent laten we je oefenen met oefenexamens. Deze zijn zeer vergelijkbaar met de examens van het CBR, een perfecte oefening dus. Hierna, zo halverwege de middag, gaan we naar het CBR. Je hebt de theorie in 1 dag geleerd en bent meteen dezelfde dag nog geslaagd, wat wil een mens nog meer!

https://www.gelijkgeslaagd.com/