Start Gids
Image default
Dienstverlening

Mediation Limburg

Wegens een echtscheiding was ik op zoek naar een mediator in Limburg. Uiteindelijk vond ik die met Buitengewoon Mediation uit Sittard. Daar lazen wij, mijn vrouw en ik, namelijk heel positieve dingen over deze mediator. Überhaupt over mediation. Want toen wij bij elkaar bekend maakten dat het eigenlijk niet meer verder kon, zijn we gestart met het uitzoeken van hoe alles gaat bij een echtscheiding. Daarbij kwamen wij erachter dat een mediator veel handiger is wanneer je beiden met het beste eruit wilt komen, uit de echtscheiding. Zodoende dat wij er eentje zijn gaan zoeken. Het liefst uit Sittard. Daar waar wij wonen.

Buitengewoon Mediation

En die vonden wij vervolgens dus in de naam van Buitengewoon Mediation. Het gaf ons in ieder geval een goede indruk dat zij kinderen heel erg belangrijk vinden in een echtscheiding. Er wordt dus veel waarde gehecht aan een ouderschapsplan bijvoorbeeld. Daarin kunnen allerlei afspraken staan over de opvoeding. Dingen zoals huiswerk, verantwoordelijkheden in huis etc. Want wanneer ze heel andere dingen mogen in beide woningen, kan het voor ons als ouders erg lastig worden. Maar ook in het financiële gedeelte ondersteunen zij, van Buitengewoon Mediation, ons perfect. Doelend op dingen zoals de alimentatie. Ik moet, in verband met mijn inkomen in verhouding met die van mijn vrouw, namelijk geld aan haar geven na de echtscheiding. Maar gelukkig hebben wij wel op een normale manier kunnen communiceren met elkaar, waar Buitengewoon Mediation bij zat. Dat is dan het voordeel van een mediator, in vergelijking met de officiële weg via een advocaat.

Echtscheiding afgehandeld

Inmiddels is onze echtscheiding volledig afgehandeld. Wij danken Buitengewoon Mediation uit Sittard hier dan ook hartelijk voor. Vooral op het gebied van onze kinderen, waar al die tijd perfect aan is gedacht. En waarbij het uitgangspunt bij alles was dat het voor de kinderen het beste moest zijn.