Start Gids
Image default
Dienstverlening

Uw bestrating laten leggen door een specialist

Heeft u een tuin die u wil laten bestraten en woont u in de omgeving van Breda? Dan kunt u dit uitstekend laten uitvoeren door Egalisee Bestratingen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van (sier) bestrating etten leur en beschikt over de juiste kennis, ervaring en materieel. Zij kunnen een oprit, tuinpad of terras voor u aanleggen. Voor de bestrating heeft u keuze uit diverse tegel en steensoorten. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen. Hieronder leest u hier meer over.

–        Keramische tuintegels. Deze prachtige tegels zijn krasbestendig, kleur- en vormvast.

–        Hardsteen. Deze steensoort gaat lang mee is krasbestendig en kleurvast.

–        Betonsteen en betontegels. Strakke uitstraling, breed toepasbaar en aantrekkelijk geprijsd.

–        Kinderkopjes. Deze hebben een authentieke stijl en hebben een sfeervolle uitstraling.

–        Halfverharding. Dit kan boomschors, houtsnippers of grint zijn. Zeer geschikt voor een oprit of tuinpad.

–        Schellevis. Een open structuurtegel met een natuurlijke uitstraling. Naast grijs is deze ook in zwart verkrijgbaar.

Terras laten aanleggen

Wilt u een nieuw terras laten aanleggen? Dan is schellevis tegels leggen in Breda een goede mogelijkheid. Schellevis tegels passen door de aardse kleuren en natuurlijke uitstraling nagenoeg in iedere tuin. Daarnaast zijn keramische tuintegels ook een goede optie. Deze tegels hebben een mooie uitstraling, zijn onderhoudsvriendelijk en worden niet glad na een regenbui. Daarom zijn ze zeer geschikt voor een terras of tuinpad.

Overige tuinwerkzaamheden

Naast bestrating kunt u Egalisee Bestratingen ook voor andere  tuinwerkzaamheden inschakelen. Zo kunnen ze ook een tuin voor u ontwerpen en realiseren. Daarnaast kunnen ze een schutting of erfafscheiding maken, een overkapping plaatsen, een gazon aanleggen en onderhouden, een vlonder plaatsen, een vijver aanleggen, bomen snoeien of kappen, de tuin beplanten en een tuinhuis plaatsen. Deze werkzaamheden wordt door een vast team van medewerkers uitgevoerd. Daarbij kunt u rekenen dat de werkzaamheden secuur en professioneel worden uitgevoerd. Via egaliseebestratingen.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar: Tel: 06-38932453 of Tel: 06-53650609.

https://www.egaliseebestratingen.nl/