Start Gids
Image default
Dienstverlening

Een IBIX-straalapparaat

Een IBIX is een perfect straalapparaat voor in de scheepvaart. Dit komt omdat het straalapparaat enorm compact is waardoor het snel te verplaatsen is. Binnen de kortste keren bent u af van verf en roest op de boot. En dit is dan allemaal te danken aan het straalapparaat met het merk IBIX. Bekijk nu het volledige assortiment van Nobel Products uit Nieuw-Beijerland, dit ligt vlakbij Rotterdam.

De verschillende modellen van een IBIX-straalapparaat

Nobel Products heeft veel verschillende straalapparaten tot haar beschikking. Laat u adviseren door de experts van het bedrijf. U kunt bij het bedrijf uit Nieuw-Beijerland, nabij Rotterdam uit verschillende modellen van het straalapparaat kiezen namelijk:

–        IBIX 9

–        IBIX 13

–        IBIX 25

–        IBIX 28

–        IBIX 40

Het bedrijf heeft jarenlang ervaring met het aanschaffen van apparaten, hierdoor kunnen de experts van het bedrijf u ook uitstekend van advies voorzien. Het straalapparaat is ideaal voor het werken in de scheepsvaart. Dit komt omdat het een compact apparaat is die makkelijk te verplaatsen en mee te nemen is. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf kunnen de experts u uitstekend advies geven over het huren van een straalapparaat van IBIX. Het is mogelijk om een straalapparaat aan te schaffen maar u kunt er ook een huren. Het ligt er net aan wat voor u de voorkeur heeft. De experts adviezen u graag welk straalapparaat het beste bij uw bedrijf past. Neem nu contact met het bedrijf op. 

Laat u adviseren door experts

Wilt u een straalapparaat bestellen van IBIX? Dat kan bij Nobel Products. Dit is zeker handig als u in de scheepvaart werkt. Het is mogelijk om een straalmachine aan te schaffen of om er een te huren. Heeft u hier vragen over? Neem dan nu contact op met de experts van het bedrijf en kom erachter welke machine het beste bij uw wensen past.