Start Gids
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau via Jilster

Mijn ouders zijn volgende maand 50 jaar getrouwd en nou wil ik graag een leuk cadeau voor ze maken of kopen. Ik heb echt heel erg veel foto’s van de laatste tijd van mijn ouders. Ik heb foto’s van mijn ouders en mijn kinderen maar ook van mij en mijn ouder van vroeger. Nu wil ik zeg maar een blad maken vanaf mijn geboorte tot nu en dan alle gebeurtenissen die er zijn gebeurd. Al die foto’s van de afgelopen 40 jaar passen er natuurlijk niet allemaal in. Ik heb daarom een bepaalde selectie gemaakt. Ik wil niet alles zomaar in een fotoboekje proppen en klaar nee ik wil er wel een soort verhaal van maken. Mijn ouders zijn er altijd voor mij geweest en ik ben echt heel erg trots op ze. Ze brachten me vroeger altijd overal heen en kon altijd bij ze terecht. Zelfs nu helpen ze mij heel erg want stel ik en mijn man moeten alle twee werken dan kunnen we de kinderen altijd naar hun toe brengen. Ik denk echt dat ze dit een heel erg mooi cadeau gaan vinden.

Magazine bij Jilster

Ik ging op het internet op zoek naar een bedrijf waar ik een leuk huwelijkscadeau kon vinden voor mijn ouders. Ik bleef maar aan dat magazine denken en dat kwam er uiteindelijk ook. Ik kwam terecht bij Jilster.nl, dit is een bedrijf waar je glossy’s of magazine’s kan maken voor speciale gelegenheden. Ik besloot het te doen dus ik ging aan de slag.

Het cadeau

De dag was daar dat we het feest hadden van mijn ouders. Ik gaf het cadeau aan mijn ouders en ze vonden het heel erg leuk en bij mijn moeder zag ik hoe verder ze bladerde steeds meer tranen ontstaan echt heel erg lief. Ze gaf me een dikke knuffel en we hadden nog een hele gezellige avond. Ik ben heel tevreden en wil Jilster.nl graag bedanken voor de mooie kwaliteit en de prettige samenwerking.