Start Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Rekeningen worden niet betaald

Ik heb een probleem. Mijn rekeningen worden niet betaald en het is al een hele tijd geleden dat ik deze de deur uit heb gedaan. Nu heb ik een aantal debiteuren en de enige oplossing die ik nu nog heb is een incassobureau inschakelen. Natuurlijk komt er redelijk wat kijken bij een incassobureau maar het zijn hele belangrijke klanten voor mij. Ik wil dus niet dat mijn klantrelatie met hem kapot gaat als het ware. Daarom wil ik er graag een die er dan ook voor kan zorgen dat mijn relatie met hen stabiel blijft en dat ik daarna gewoon verder met hun zaken kan doen. Nu ben ik dus op zoek naar zo een bureau en hoop ik dat ik er een kan vinden in Veenendaal en omstreken. Ik heb daar namelijk mijn bedrijf dus ik vind het makkelijk als ik daar dan natuurlijk bij in de buurt zit.

Googelen op incassobureau

Ik ben gaan Googelen op incassobureau en ik kwam al snel bij de website van Van Loon Incasso Advocaten. Ze kunnen bij Van Loon Incasso Advocaten jou geld innen met een kans die zeer groot is dat je het ook daadwerkelijk ontvangt. Ze hebben namelijk een slagingspercentage van 89% en dat is natuurlijk zeer hoog. Ik wil daarom dan ook met hen in zee gaan in de hoop dat ik dan mijn geld kan innen. Ik heb dus besloten om Van Loon Incasso Advocaten als mijn incassobureau te kiezen en naar mijn idee zit ik hier zeker op de goede plaats bij hun. Na enig contact te hebben opgenomen en alles geregeld te hebben heeft Van Loon Incasso Advocaten binnen 24 uur al een brief de deur uit gedaan naar de debiteuren!

Van Loon Incasso Advocaten

Ik heb gekozen voor Van Loon Incasso Advocaten als mijn incassobureau en zal dit bedrijf zeker aanraden wanneer je met debiteuren te maken krijgt. Met een grote kans van slagen is dit natuurlijk een van de belangrijkste dingen. Daarbij zorgen zij voor een stabiele klantrelatie. Kijk voor meer informatie op www.incassoadvocaten.nl