Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Deze drie iconische films moet jij gezien hebben!

Deze drie iconische films moet jij gezien hebben!

Nu het weer kouder wordt en ook ’s avonds weer sneller donker wordt, ga je minder snel het terras op in de avond. Dus dan komt een van onze favoriete hobby’s in de winter weer om de hoek kijken, namelijk: films en series kijken! Pak een lekker kopje thee, een dekentje en ga er maar eens goed voor zitten, want dit zijn de drie films die jij gezien moet hebben!

 

The Godfather

Dit is een oude klassieker, die iedereen gezien moet hebben. De film wordt gezien als een van de beste aller tijden. Het verhaal gaat over de maffia familie Corleone, met in de hoofdrol het hoofd van de maffiafamilie Don Vito Corleone. Je volgt verschillende gebeurtenissen in de film, zoals bruiloften, ziektes, drugshandel en andere misdadige praktijken. De film is de eerste in een serie van drie, dus tijd voor een heerlijk dagje films kijken!

 

Intouchables

Intouchables is een Franse film, die het waargebeurde verhaal vertelt van een verlamde aristocraat  (Philippe). In het verhaal bouwt deze aristocraat een vriendschap op met zijn nieuwe verzorger, een ex-delinquent afkomstig uit de banlieue van Parijs genaamd Driss. Door de grote verschillen tussen de twee personen wordt het een bijzondere vriendschap die niet door iedereen begrepen wordt. De verzorging van de aristocraat doet Driss ook op zijn eigen, onconventionele wijze. Philippe ziet deze manier van verzorging het als een verademing om eens niet als zielige zieke man benaderd te worden, maar als persoon.

 

Green Book

De film gaat over een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter uit de arbeidersklasse, die chauffeur wordt van een Afrikaans-Amerikaanse klassieke pianist. De uitsmijter wordt zijn chauffeur tijdens een tour langs verschillende locaties door het Amerikaanse Zuiden van de jaren 60. Ondanks de grote verschillen bouwen de twee een bijzondere band op. Tijdens de tour worden ze meerdere malen geconfronteerd met racisme en hun tegengestelde persoonlijkheden, die hun band op de proef stelt.

 

Een makkelijke manier om films en series te streamen

Iedereen weet inmiddels wel dat je via Netflix, Videoland, HBO MAX en Prime Video veel films en series kunt kijken. Maar wanneer je slecht internet hebt, kan dit soms nogal een opgave zijn. Het beeld hapert of het geluid loopt niet gelijk aan het beeld, super irritant natuurlijk. Maar daar hebben we een oplossing voor: Usenet vanVipernews. Via Usenet vind je series en films die je kunt bekijken zonder internet erbij nodig te hebben. Superhandig dus voor op vakantie of onderweg.