Start Gids
Image default
Management

Home business ideas for ladies

Kleine zakelijke ideeën voor vrouwen thuis

Ik ben gepassioneerd over de top online business ideeën voor vrouwen op deze lijst, omdat ik een aantal van hen heb gebruikt om mijn eigen inkomen vanuit huis op te bouwen. Bekijk ze hieronder.

 

1. Stap in onroerend goed zonder iets te verkopen of te kopen

Een vrouw die lacht op haar werk als makelaar

Ja, dit is echt een ding. Ik ontmoette Boss Mom Danielle Pierce die dit doet en meer dan $400.000 per jaar verdient, terwijl ze thuis les geeft aan haar 3 kinderen!

 

Het heet Eigendom Behoud of Reparatie van Inbesloten Huizen. Danielle besteedt 100% van het werk uit en doet alleen administratief werk.

 

Hoeveel je kunt verdienen varieert, maar Danielle zegt dat het zeer haalbaar is om $100k+ of meer aan inkomsten te genereren binnen 18 maanden

 

Bekijk mijn interview met Danielle om te zien hoe je een vastgoed conserveringsaannemer kunt worden.

 

2. Correctielezer

 

Vrouw proeflezen op een tablet

Vind je jezelf gemakkelijk fouten te vangen tijdens het lezen? En krimp je ineen als je grammaticale fouten ziet? Zo ja, dan zou je een goede corrector kunnen zijn. Dit is een van de beste beroepen voor vrouwen, omdat we een scherp oog voor detail hebben.

 

Correctoren zijn NODIG, ik weet het omdat ik er zelf een gebruik.

 

Caitlin Pyle verdiende 43.000 dollar in haar eerste jaar als PART-TIME proeflezer! Je kan het volledige interview zien in mijn Hoe word ik een proeflezer artikel. Er zijn vele anderen die tussen de $1,000-$4,000 per maand verdienen.

 

Als je de vaardigheden wilt leren die nodig zijn om je eigen freelance proeflezerij te beginnen of wilt zien of dit de juiste carrière voor je is, bekijk dan deze GRATIS introductie workshop.

3. Boekhouder

Vrouw gebruikt rekenmachine en maakt aantekeningen aan een bureau 

Boekhouders leggen financiële transacties vast vanuit hun luie stoel.

 

Ik had het genoegen om twee succesvolle thuisblijfmoeders te interviewen die vanuit huis werken als boekhouder en begonnen zijn zonder enige ervaring.

 

Dit is een MUST lezen als een van de moeders heeft NEGEN kinderen, homeschools zes, EN nog steeds tijd om een levende boekhouder te verdienen. Dus ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit kan doen. Je zult het moeten lezen in mijn Hoe word ik Boekhouder artikel.

 

Als je je eigen Virtual Bookkeeping Business wilt beginnen en $60 per uur wilt verdienen, bekijk dan deze gratis boekhouderstraining om uit te vinden of het iets voor jou is.

 

4. Verdien geld door kinderen in slaap te brengen

Wist je dat je $2k tot $10k per maand kunt verdienen door ouders te helpen hun kinderen ’s nachts in slaap te krijgen? 

Dat is wat Jayne Havens overkwam. Zij is een thuisblijfmoeder en kreeg altijd de vraag of ze anderen kon helpen hun kinderen ’s nachts te laten doorslapen, omdat zij al vroeg succes had.

 

Ze begon mensen kosten in rekening te brengen, en in haar eerste maand in het bedrijfsleven, verdiende ze $ 2.400! Aan het einde van haar eerste jaar in de business, had ze $ 10.000 maanden!!!

 

Natuurlijk wilden andere vrouwen leren hoe ze hetzelfde konden doen, dus begon ze het hen te leren en ze begonnen precies hetzelfde succes te hebben! Zie hoe ze het deed en hoe je kunt ook in onze hoe je een slaap consultant artikel te worden.

 

5. Word een freelancer

vrouw leest haar kinderen voor

Freelance banen zijn een van de beste business ideeën omdat je werkt wanneer je wilt met onbeperkte verdienmogelijkheden!

 

Je vaardigheden kunnen een van de volgende zijn:

 

Virtuele Assistent

Sociale media

Ontwerptechniek

Pinterest

Copywriting

Klantenservice, etc.

Als je ooit interesse hebt gehad in een van deze dan is het tijd om het na te streven!

 

Als je niet weet hoe, dat is oke, want ik ontmoette BOSS MOM Micala die vrouwen helpt een winstgevende freelance bedrijf te starten vanaf nul.

 

Ze was een lerares die 50-60 uur per week werkte, $2,300 per maand verdiende en elke dag haar baby met moeite naar de crèche bracht. Ze moest werken. En, wilde werken, maar op haar eigen voorwaarden. Dus ging ze freelancen.

 

Binnen een paar maanden werkte ze 15-20 uur per week en verdiende ze het dubbele van haar oude salaris, met haar baby naast haar bij elke stap die ze zette. Nu leert ze moeders/vrouwen hoe ze hetzelfde kunnen doen.

 

Ik had een AMAZING interview met haar over hoe je een freelancer online te worden. Ze deelt een aantal van haar tips en ervaringen over hoe je kunt beginnen met freelancen vanuit huis.

 

Micala heeft een gratis workshop gemaakt om je te laten zien hoe zij het heeft gedaan en hoe jij het ook kunt doen. Besteed wat tijd aan het luisteren naar haar ervaringen om te zien of freelancen iets voor jou is. Klik hier om de gratis workshop te bekijken.

 

6. Verkopen op Amazon (FBA programma)

Vrouw winkelen voor items om te verkopen op Amazon

Als je van winkelen houdt en op zoek bent naar een goede deal, moet je zeker het FBA-programma van Amazon overwegen als een van de beste bedrijven voor vrouwen. Je vindt goede deals op producten bij bakstenen en mortel winkels of waar dan ook en verkoopt ze door op Amazon voor een hogere prijs.

 

Ik raad het nemen van deze GRATIS 7-daagse e-mail cursus over hoe om te beginnen met de verkoop op Amazon van Jessica die een full-time leven doet dit en haar man was in staat om zijn baan op te zeggen om te werken met haar in minder dan een jaar na de start! U kunt check it all out in mijn Hoe te verkopen op Amazon artikel.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/