Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Industriële meubels

Industriële meubels 

Wilt u graag een vleugje urban chic toevoegen aan uw woning? Maak dan kennis met de industriële meubels. Dit type meubel wordt over het algemeen gemaakt in combinatie met metalen en houten materialen; de pootjes worden bijvoorbeeld afgewerkt met het metalen materiaal. De industriële meubels geven uw woning een stoere uitstraling. Wij vertellen u graag meer over de industriële meubels

 

Industriële stijl 

Bij de industriële stijl draait alles om een strakke en functionele uitstraling. De stijl is geïnspireerd op fabrieken en andere industriële ruimtes. Door het houten en metalen materiaal krijgt het meubilair een robuuste en duurzame uitstraling. Het meubilair kan veelzijdig zijn, waardoor u het overal in de woning terug kunt laten komen. Bent u op zoek naar een salontafel voor in de woonkamer? Of wilt u graag een eettafel in de keuken? Er is veel mogelijk met het combineren van het industriële meubilair. 

 

De uitstraling 

De industriële meubels hebben over het algemeen een tijdloze uitstraling. Dit komt door het stoere en robuuste kenmerken van het meubilair. Het meubilair gaat in principe nooit uit de tijd, wel kunnen verschillende accessoires na verloop van tijd uit de tijd raken. De accessoires kunnen gemakkelijk worden vervangen, aangezien de industriële stijl eindeloos te combineren is. Vaak zijn mensen snel uitgekeken op hun stijl en moeten ze alles weer op stelten gaan zetten. Door middel van de industriële stijl hoeft u enkel een paar accessoires te vervangen. 

 

Ideaal voor de kinderen en huisdieren 

Heb jij een huishouden met een aantal kinderen en huisdieren? Dan is het industriële meubilair geschikt voor uw woning. De industriële stijl komt vaak als nieuw uit de winkel, maar ziet er al lichtelijk beschadigt uit; dit past bij de stijl. Een extra krasje geeft het meubilair dus enkel een toevoeging aan het stoere karakter. Het industriële meubilair kan niet ontbreken in uw woning met opgroeiende kinderen. 

https://www.mokana.nl/