Start Gids
Image default
Bedrijven

Een huis kopen met mijn broer. Is dat wel mogelijk?

Al voor een tijdje hadden ik en mijn broer het idee om samen een huis te kopen, maar het klinkt natuurlijk een beetje raar als je samen met je broer een huis gaat kopen. Alleen we hadden eens onderzoek gedaan en zagen dat we samen veel meer kunnen lenen dan dat we individueel kunnen. Dus het leek ons een goed idee om samen een huis te kopen en dat ik daar dan voorlopig in zou gaan wonen. Mijn broer die had nog een ander klein studiootje waar hij nog in terecht kon, dus vandaar.

Een bedrijf zoeken die mij kon helpen met het kopen van een huis samen met mijn broer

In het begin hadden we nog geen idee of een huis kopen met je broer of zus überhaupt wel mogelijk was. Sommige mensen vonden ons idee ook erg apart. Maar wij stonden erg achter en gingen naar de bank. Daar kregen we helaas te horen dat het niet mogelijk was op deze manier. Wat we wel konden doen was naar een bedrijf gaan en een woningwaarderapport kan laten maken. Hier hadden we nog nooit van gehoord, maar de bank hielp ons hiermee en gaf ons een aantal websites waar we op konden kijken. Daartussen zat ook Lex Wonen.

Echt een top bedrijf

Op de website van Lex Wonen, werden we meteen enthousiast over de informatie dat ze aanbieden. We wisten eigenlijk meteen al dat we met hen in contact wilden komen. Dat was ons gelukt en een kennismakingsgesprek was ook een feit. Tijdens dat gesprek werd voor ons alles helder en wat we nu precies moesten gaan doen. Daarbij wilden Lex Wonen ons graag supporten en dat vonden we fijn om te horen. Binnen no-time hadden we alles samen met Lex Wonen voor elkaar en kon onze huizenjacht beginnen!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het diverse aanbod dat Lex Wonen aanbiedt voor particulieren? Of bent u benieuwd naar het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website van hen via www.lexwonen.nl voor meer informatie over hun aanbod.