Start Gids
Image default
Bedrijven

Alle werkzaamheden rondom water en warmte geregeld onder 1 dak

Bij het goede installatiebedrijf Neede kunt u rekenen op kennis en ervaring. Hebt u vraag naar verschillende werkzaamheden betreffende water en warmte? Dan bent u hier op het juiste adres. Wanneer u bijvoorbeeld een lekkende kraan heeft, kunt u installatiebedrijf Neede bellen. Hetzelfde geldt voor een gootsteen die niet meer goed doorspoelt. Echter is onze deskundigheid er niet alleen voor spoedgevallen. Ook bij een verbouwing of nieuwbouw kunt u ten aller tijde contact met ons opnemen. Met behulp van onze specialisten kunt u beschikken over de faciliteiten die u graag in huis heeft. Op deze manier kunt u sfeervol genieten van water en warmte.

Soorten waterwerkzaamheden

Maar met wat voor werkzaamheden kan ik bij installatiebedrijf Neede kunt u terecht? Een van de vele werkzaamheden is waterontharder. Een goede waterkwaliteit is voor zowel mensen en natuur essentieel. Met een waterontharder komen minder chemische middelen in het riool terecht. Bovendien zorgt de installatie voor zachtheid in het water en uw portemonnee. Een ander voorbeeld is een boiler of quooker. Installatiebedrijf Neede zorgt graag voor het water in uw huis. Dit is koud, warm en 100 graden kokend water. Dit komt uiteraard van een Cv-ketel. Ook deze kan geïnstalleerd worden door onze specialisten. Hierin staat duurzaamheid centraal.

Soorten warmte werkzaamheden

Installatiebedrijf Neede helpt u bij alle water en warmte werkzaamheden in huis. Slechts een paar voorbeelden van waterwerkzaamheden zijn hierboven genoemd. Maar welke warmte werkzaamheden bieden wij? Een voorbeeld zijn pellet- en houtkachels. Andere kachels zijn hout- en sfeerhaarden. Al onze modellen zijn te vinden in de showroom. Thermostaten zijn ook onze specialiteit. Zo kunt u slim de temperatuur van de gehele woning controleren. Installatiebedrijf Neede zorgt tevens voor vloerverwarming. Door uw verwarmingssysteem te vervangen bespaart u energie en kosten. Een andere dienst in het teken van warmte en duurzaamheid is de biomassa kachel.