Start Gids
Image default
Zakelijk

123-theorie: ’s morgens je autotheorie leren en ’s middags succesvol examen doen

In ruim een halve dag je autotheorie onder de knie krijgen en ’s middags al meteen succesvol theorie-examen doen bij het CBR. Kan dat echt? Jazeker, bij 123-theorie.nl gingen je al ruim 20.000 cursisten voor. De theorie voor je autorijbewijs hoeft niet saai of moeilijk te zijn, zo bewijst de praktijkgerichte lesstof van 123-theorie.nl. Je wordt niet lastiggevallen met dikke studieboeken of urenlange cd-roms, maar je leert de autotheorie binnen één dag via gemakkelijk te onthouden ezelsbruggetjes, handige tips en trucs en strikvragen die regelmatig tijdens het autotheorie-examen voorbijkomen.

Eendaagse cursus voor iedereen geschikt

De spoed theoriecursus van 123-theorie.nl voorziet in een grote behoefte. Wij maken gebruik van professionele docenten die op heldere wijze de lesstof op een zodanige wijze overbrengen, dat je het ook goed onthoudt. De eendaagse cursus autotheorie is er voor iedereen. Onze docenten hebben veel ervaring met cursisten met ADHD, dyslexie of faalangst. 123-theorie biedt een 100% slagingsgarantie.

Altijd wel een theoriecursus auto in de buurt

Groot voordeel is ook dat je de spoedcursus autotheorie altijd wel ergens bij je in de buurt kunt doen. 123-theorie.nl heeft cursuslocaties verspreid door heel Nederland. Je kunt een theoriecursus auto in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht volgen, of een dag uitzoeken in Zwolle, Goes, Eindhoven, Arnhem, Breda of Enschede. Je vindt op de website de data en het aantal beschikbare plaatsen om je direct in te schrijven. Meer weten? 123-theorie.nl is telefonisch (085 – 060 1230), via e-mail of door het invullen van het contactformulier op de website bereikbaar.