Start Gids
Image default
Sport

Ervaar het gevoel van een eigen boot door een zeiljacht te huren

Gaat u in uw vrije tijd graag het water op, maar heeft u niet de beschikking over uw eigen boot? Overweeg dan eens om een zeiljacht te huren bij NetYachting. Dit in Baarn gevestigde bedrijf maakt gebruik van een sharing-concept dat al een tijdje populair is in de Verenigde Staten. Door op deze manier een zeiljacht te huren, maakt u samen met maximaal vijf andere waterliefhebbers gebruik van één jacht. Omdat u de boot steeds beter kunt leren kennen, ontwikkelt u er echt een eigenaarsgevoel voor.

Zeilen zonder zorgen

Door een luxe zeiljacht te huren samen met andere personen, kunt u genieten van uw tijd op het water zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de bijkomende rompslomp. NetYachting neemt de zorg voor het onderhoud op zich. Het jacht heeft een plekje in een mooie jachthaven zonder dat u ligkosten verschuldigd bent. Iedere acht weken heeft u de boot minimaal één week tot uw beschikking. U maakt gebruik van een online reserveringssysteem, waarmee u eenvoudig kunt inplannen wanneer de boot voor u klaarligt. Alles is mogelijk: of u uw tijd aaneengesloten wilt inplannen of last-minute een middagje wilt reserveren. U heeft dus veel meer flexibiliteit dan wanneer u een zeiljacht zou huren op de conventionele manier.

Kies een geschikte locatie

De luxe zeiljachten die verhuurd worden door dit bedrijf in Baarn liggen afgemeerd in jachthavens verspreid over Nederland en België. Langs de kust van het IJsselmeer heeft u de keuze uit verschillende havens zoals bijvoorbeeld in Lelystad. Als u liever snel de Noordzee op wilt varen, kunt u ook kiezen voor een van de havens in Zeeland. U kunt zelfs een zeiljacht huren op het zonnige Mallorca. Het aanbod bestaat uit onder andere uit recente modellen van de merken Dehler, Bénéteau, en Bavaria Vision. Zij zijn uitgerust met comfortabele bedden en verwarming. Word lid en geniet vaker op het water.

https://netyachting.com/