Start Gids
Image default
Tweewielers

Indien je een betaalbare fiets wilt kopen, kies dan voor tweedehands fietsen

Heb je ook overwogen om tweedehands fietsen te bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe fiets? Indien je een nieuwe fiets wilt gaan kopen en je op zoek bent naar een betaalbaar exemplaar, dan is het slim om ook naar tweedehands fietsen te gaan kijken. Een gebruikte fiets is misschien niet splinternieuw maar wel een stuk scherper geprijsd. Bij Gewoonfietsen.nl kies je uit een uitgebreid aanbod met verschillende tweedehands fietsen, van omafietsen tot mountainbikes en van kinderfietsen tot elektrische fietsen.

Rijklare tweedehands fietsen van een hoge kwaliteit

Een fiets kopen is geen goedkope aangelegenheid, en je moet er vaak diep voor in de buidel tasten. Als je een tweedehands fiets wilt kopen, dan scheelt je dat een hoop geld, en je hoeft niet op kwaliteit in te boeten. Bij dit rijwielhuis dat zich specialiseert in tweedehands fietsen kun je exemplaren kopen van kwaliteitsmerken als Gazelle, Cortina en Batavus. De fiets wordt helemaal rijklaar gemaakt en binnen een dag of twee bij jou voor de deur afgeleverd. Je kunt het ook zelf ophalen bij hun fietsenwinkel in Zoetermeer. En je hoeft niet bang te zijn dat de fiets niet in orde is want je krijgt ook nog eens drie maanden garantie op je aankoop. 

Ga eens langs om het aanbod te bekijken of een proefrit te maken

Bij Gewoonfietsen.nl in Zoetermeer hebben ze altijd meer dan 700 fietsen op voorraad, dus er is behoorlijk wat te kiezen. En als je wilt kun je ook een proefritje maken op één van hun tweedehands fietsen waarbij je test of de fiets wel aan je verwachtingen voldoet. Als je een nieuwe fiets zoekt voor een scherpe prijs, kom dan eens kijken bij deze fietsenwinkel. Ze helpen je graag met advies om de juiste tweedehands fietsen te vinden waar je nog jaren plezier van kunt hebben.