Start Gids
Image default
Webdesign

Webdesign bureau zoeken

Van de week was ik op Google naar webdesign bureau zoeken. Wij hebben een nieuwe website nodig voor ons bedrijf en willen goed en makkelijk gevonden worden in Google. Mijn moeder en ik zijn een bedrijf gestart voor CND gelnagels bij ons thuis. Wij hebben de laatste verdieping omgebouwd tot een studio en maken de meiden mooi. Nu beschikken wij over een Facebook en Instagram account, waar wij foto’s plaatsen van de nail art om klanten te trekken aan ons bedrijf. Helaas is dat niet meer voldoende en willen wij een website laten maken voor een scherpe prijs bij een webdesign bureau in de buurt. Het is voor ons heel belangrijk om een goede bureau te vinden die ons website kan bouwen voor al niet veel werk, maar eentje die toch goed vindbaar is in Google.

SiteToGo webdesign bureau

Op internet kwamen we SiteToGo webdesign bureau tegen. Bureau met 16 jaar ervaring in het bouwen van websites en daarnaast klanten helpen om goed in Google vindbaar te zijn. het werd ons verteld dat het bedrijf met templates werkt. Dat wil zeggen dat voor een scherpe niet dure prijs wij een top website kunnen krijgen. De klanten kiezen een template en die wordt aangepast met de huisstijl, logo, foto’s van het bedrijf zelf. Geen logo? Geen probleem voor SiteToGo. Daar kun je ook terecht voor alle grafische werk, alleen een logo of een complete huisstijl. De websites zijn allemaal responsieve en dus volledig zichbaar op elke telefoon, tablet of computer. de website past zichzelf aan en ziet er prima uit.

Onze website

Na paar dagen was onze website al live. Mooie aangepast met onze zelf geschreven teksten, maar wel door SiteToGo geoptimaliseerd zodat we goede posities in Google kunnen halen. Een top kwaliteit voor een goedkope prijs.

 

Ga naar de website van SiteToGo en zie je nieuwe website al snel verschijnen op de top posities van Google!