Start Gids
Image default
Bedrijven

Garage Jelsma Arnhem

In de buurt van Arnhem, namelijk in Rozendaal, is de vakgarage Jelsma te vinden. Al jarenlang is dit familiebedrijf een begrip binnen de buurt. Jelsma heeft een uitgebreid karakter met uitstekend vakmanschap en goede service. Dit heeft er ook logischerwijs toe geleid dat er veel vaste klanten bij Jelsma zijn. Jelsma heeft namelijk niet alleen maar goede occasions, ze bieden ook nog onderhoud, APK en reparatie aan!

BOVAH en predicaat van Vakgarage

Jelsma is aangesloten bij de BOVAG. Daarnaast dragen ze het predicaat van Vakgarage. Dit staat garant voor kwaliteit en service van Jelsma. De garage is niet merk gebonden. Dit betekend dat er allerlei soorten merken aanwezig zijn bij de garage(s) van Jelsma. De verkopers weten alles van de aanwezige auto’s; waardoor ze u perfect kunnen informeren. Door deze goede informatie is het makkelijker om de juiste keuze te maken voor uw auto. Wanneer u een auto wilt die wij niet bezitten, kunt u ook nog eens een vrijblijvende zoekopdracht plaatsen. Dan laten we het aan u weten wanneer we de auto in ons bezit hebben!

Voorkom onverwachte kosten door je auto goed te onderhouden!

De autobranche heeft een sterke daling in onderhoud gezien in de afgelopen jaren. Dit is natuurlijk een slechte trend aangezien het zeer belangrijk is dat je je auto goed onderhoudt. Dit is vooral belangrijk voor de veiligheid, maar hiermee voorkomt u ook onverwachtse kosten! De ‘besparing’ op onderhoud is onder de streep vaak helemaal geen besparing omdat het vervangen of repareren van producten veel duurder kan zijn. Onze vakmensen zijn er in getraind om uw auto te keuren, mogelijk repareren en diagnosticeren. Ze worden jaarlijks technisch getraind om de beste service te kunnen leveren. Ook is een APK-keuring mogelijk bij Jelsma. Als u uw voertuig een tijdje moet missen, dan bieden wij een reserve auto aan voor de gedane tijd. Voor meer informatie over onze garage kunt u kijken op de website van Garage Jelsma.