Start Gids
Image default
Banen en opleidingen

Manager accountancy / Groot internationaal kantoor

Voor één van de grootste spelers op boekhoudkundig gebied zijn wij op zoek naar een boekhoudkundig verantwoordelijke voor haar vestiging Aalst. Wat kun je er uit halen? De uitdaging is geweldig! Het kantoor speelt niet alleen een rol op internationaal niveau, maar is ook een van de koplopers op het gebied van digitalisering, kennis en reputatie. Dus als je denkt dat je voor uitdagingen staat bij het leiden van je team, kijk dan snel of je in staat bent om deze functie te vervullen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als manager ben je verantwoordelijk voor klantrelaties. Jij bent het gezicht dat de klant kent, en belangrijke gesprekken zullen met jou plaatsvinden.

Daarnaast wil je ervoor zorgen dat het team goed functioneert en dat iedereen in het team zich goed voelt. Ook onervaren medewerkers begeleiden uw groei en begeleiden u in de goede richting.

Je bent ook verantwoordelijk voor het netwerk bij jou in de buurt. Daarom is het uitbreiden van het aantal klanten ook een van uw zorgen.

U kunt up-to-date blijven, seminars en sociale evenementen bijwonen en deze kennis delen met uw medewerkers.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 15 jaar ervaring in een accountants- of accountantskantoor (vooral!)
  • U kunt de nodige diploma’s overleggen om u op het pad van de boekhouding te krijgen.
  • Je hebt een gelijkwaardige functie bij IAB, BIBF of beroepsverenigingen.
  • Je hebt ervaring in managementfuncties, waardoor je weet hoe je teams moet aansturen.

Ons aanbod

  • Je krijgt de kans om banen te presenteren die een goede reputatie genieten op de internationale markt.
  • Je hebt je eigen team en kunt vrij naar je eigen inzichten sturen.

Het salarispakket sluit uiteraard aan bij de taken die u uitvoert en wordt per situatie gecontroleerd. Je krijgt een marktconform salaris, inclusief bedrijfswagen, maaltijdbonnen, hospitalisatieverzekering en onkostenvergoedingen.

Er is flexibiliteit, zodat u de beste balans tussen werk en privé kunt behouden. Flexibele start- en stoptijd? Welke regel!

https://www.vindazo.be/vacatures/internationale-fiscalist.html