Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Een geweldige limousine huren in de buurt van Ede

Ik moest een limousine huren voor het gala van mijn dochter in Ede. Het is weer de tijd van het jaar, gala’s en afstuderen van de middelbare school. Mijn dochter had met haar vriendinnen al een plan dat ze graag in stijl aan wilden komen bij de locatie waar het gala plaats zou vinden. Ze heeft netjes aan ons gevraagd of wij wilden helpen met het zoeken naar een limousine waar ze in konden rijden voor naar het gala. Dit was natuurlijk geen enkel probleem, tenminste dat dachten we.

Een limousine huren om een onvergetelijke rit maken in Ede

Een limousine huren in de omgeving van Ede was moeilijker dan we hadden gedacht. Want iedereen had rond deze tijd een limousine nodig, omdat zij ook op een grote en leuke manier naar hun gala wilden komen. Dus sommige waren ons al helemaal voor. Sommige bedrijven die we hadden benaderd, hadden helemaal geen limo’s meer om te verhuren op die ene dag. Daarom maakten het onze zoektocht steeds moeilijker, totdat we bij een bepaalde website kwamen die nog wel een limousine te huur had staan voor de specifieke datum. We hebben meteen een offerte de deur uit gestuurd en toen was het even afwachten op de reactie van het bedrijf.

Goede service van het bedrijf

Gelukkig kregen we binnen een paar dagen reactie op onze offerte en konden we officieel zeggen dat we een limousine te pakken hadden voor de meiden. Natuurlijk waren zij hier erg blij mee, maar wij als ouders natuurlijk ook. Daarbij kregen we van het bedrijf een extra dienst aangeboden, de limousine voor een bepaalde hoeveelheid aan tijd met daarbij een chauffeur die de meiden zou verzorgen. Dit leek ons een goed idee en het was ook uiteindelijk een goede keuze. Ze hebben de tijd van hun leven gehad en ze voelde zich even als filmsterren. Dat is alles wat wij wilden bereiken.


Meer informatie over het bedrijf zelf en wat zij te bieden hebben qua wagenpark? Bekijk dan eens de website van dit bedrijf via www.delimospecialist.nl voor meer informatie.

https://delimospecialist.nl/