Start Gids
Image default
Banen en opleidingen

Welkom bij Kompas Veiligheidsgroep

Als leidende opleidingsentiteit is het Kompas Veiligheidsgroep volledig toegewijd aan het leveren van eersteklas BHV, EHBO en VCA cursussen, het aanbieden van deskundig veiligheidsadvies en de distributie van een breed scala aan veiligheidsproducten. Onze kerndoelstelling is om Nederland veiliger te maken, gedreven door onze onwrikbare toewijding aan veiligheid en vooruitstrevende leermethoden.

Prestige en Mmderniteit

Als erkende opleidingsaanbieder leggen we een sterke focus op prestige en moderniteit. Dankzij onze interne cursusontwikkeling door ervaren professionals, zorgen we ervoor dat we altijd de nieuwste normen en regelgeving volgen. Dit stelt ons in staat om onze deelnemers uitstekend voor te bereiden op noodsituaties en hen te bekwamen in snelle en effectieve interventies.

Doeltreffende trainingsopties

Kompas Veiligheidsgroep biedt een breed scala aan trainingen. Onze basis BHV cursus is voltooid in slechts één dag, en de opfriscursus duurt maar een halve dag. Dit geeft onze deelnemers een efficiënte methode om hun kennis en vaardigheden te actualiseren. Naast BHV-trainingen, bieden we ook uitgebreide EHBO en VCA cursussen aan. Onze EHBO-cursus traint deelnemers in het verlenen van eerste hulp bij diverse medische noodsituaties, terwijl onze VCA-cursus deelnemers opleidt om veilig te werken en risico’s te identificeren.

Professioneel veiligheidsadvies

Buiten ons uitgebreid trainingsaanbod bieden we ook professioneel veiligheidsadvies aan. Onze deskundige veiligheidsadviseurs zijn beschikbaar om organisaties te assisteren bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risicoanalyses. Dit helpt bedrijven om hun werknemers een veilige werkomgeving te bieden en te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Webwinkel: brede selectie veiligheidsproducten

We hebben ook een online winkel waar klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan premium veiligheidsproducten. Of het nu gaat om EHBO-kits, brandblussers, AED’s of verbandmiddelen, wij bieden alles wat nodig is om een volledige veiligheidsoplossing te realiseren.