Start Gids
Image default
Tweewielers

Ervaar het gemak van plooifiets Brompton

De plooifiets van Brompton is een perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van gemak én comfort. Heeft u al eens gedacht aan de aanschaf van een vouwfiets, maar nooit echt de stap genomen? Dan is nu misschien wel hét moment, vooral omdat plooifiets Brompton dé vouwfiets is die u maximaal comfort biedt. Verreweg de meeste vouwfietsen vragen toch om enige moeite voor het inklappen, waardoor u er toch wel even mee bezig kunt zijn. Dit is niet het geval wanneer u kiest voor een Brompton NOV design vouwfiets. Het kost u namelijk maximaal 20 seconden om deze vouwfiets volledig in te klappen. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd bij ZwaanBikes in Rotterdam terecht.

De plooifiets van Brompton biedt maximaal gemak

Het fijne is dat u met de plooifiets van Brompton altijd zekerheid heeft van maximaal gemak, ook bij het in- en uitklappen. Het uitklappen neemt gemiddeld slechts 15 seconden in beslag. Gaat u met deze fiets naar het werk en wilt u aan het einde van de dag snel op kunnen stappen? Dan kan dit dus zeker met deze plooifiets. Daarnaast vouwt deze fiets ook zeer compact op. Om u een idee van het formaat te geven: deze vouwfiets past in een winkelwagen en dan blijft er nog voldoende ruimte over voor uw boodschappen. Dit betekent natuurlijk ook dat u deze plooifiets van Brompton makkelijk meeneemt in de auto of wanneer u met het openbaar vervoer wilt reizen.

Maak nader kennis met dé plooifiets van Brompton

Het innovatieve model vouwfiets van het merk Brompton is gemaakt om een maximale veiligheid te garanderen, gecombineerd met een hoog comfort binnen een zeer compact model. U kunt gewoon rechtop zitten op deze fiets, wat zorgt voor een gezonde houding. Dit maakt dat deze plooifiets ook voor langere afstanden een uitstekende keuze is. Wilt u eens nader kennismaken met deze plooifiets van Brompton? Dan kunt u eens een bezoek brengen aan de winkel van ZwaanBikes in Rotterdam.

https://czwaan.nl/