Start Gids
Image default
Telefonie

Op zoek naar Hoesje iPhone 6

Vorige week was ik op zoek naar hoesje iPhone 6. Ik heb sinds een maand een iPhone 6 en ben super blij met mijn telefoon. Ik heb lang moeten sparen voor een nieuwe telefoon, en omdat ik de iPhone 6 heel mooi vond wou ik deze hebben. Toen ik hem kocht, de iPhone 6, heb ik bij die zelfde winkel ook gelijk een leer hoesje gehaald. Ik wilde natuurlijk gelijk een bescherming hebben en deze was de enige mooie daar. Helaas was ik van de week in het Dolfinarium met mijn vriend, waar ik per ongeluk mijn iPhone heb laten vallen. Gelukkig is die nog heel, dankzij mijn screen protector en het hoesje. Helaas is mijn hoesje wel stuk. De leer gedeelde is helemaal kapot door het vallen en is mijn hoesje nu heel lelijk. Daarom ging ik van de week zoeken naar een nieuwe hoesje iPhone 6 op internet.

Hoesje iPhone 6

Een hoesje iPhone 6 kopen is niet moeilijk. Er is ontzettend veel keus op internet en in de winkels. Via vrienden hoorde ik dat de webwinkel iphonehoesjes.nl veel assortiment heeft aan hoesjes, daarom ging ik ook als eerst daar kijken. De website had inderdaad alle soorten iPhone hoesjes en bescherming voor deze mooie telefoons. Van gewone bumpers tot mooie luxe leer hoesjes. Er was voor elk smaak wel iets te vinden.

Iphonehoesjes.nl

Snel heb ik allemaal hoesjes kunnen vinden op iphonehoesjes.nl. Ik heb 2 uitgekozen en besloten vervolgens om die te bestellen. Ik heb een hard case en een softcase uitgekozen in mooie kleuren en vervolgens naar afrekenen gegaan. De bestelling was boven de 20, – euro en hoefde ik geen verzend kosten de betalen. Prima! Vervolgens zag ik dat ik voor 17:30 mijn bestelling heb geplaatst en kreeg per mail een bevestiging dat mijn hoesjes al morgen thuis komen. Top service, veel keus en een leuk bedrijf!