Start Gids
Image default
Eten en drinken

De opkomst en het gemak van recepten thuis laten bezorgen

Heb je een hectische baan, een druk sociaal leven en kinderen? Als je daarnaast ook nog een hobby hebt of wanneer je fanatiek sport, dan kan het runnen van een huishouden een behoorlijke uitdaging zijn. Vooral het doen van boodschappen is een dagelijkse routine die je onnodig veel tijd kost. Om die reden kiezen veel mensen voor het gemak om de recepten van Boter & Bloem.

Nooit meer nadenken over het eten

Je wilt je kinderen dagelijks een gezonde, gevarieerde en smakelijke voorschotelen. Het is niet gemakkelijk om iedere dag weer een maaltijd te verzinnen die aan jouw voorwaarden voldoet. Als je na lang peinzen dan eindelijk iets verzonnen hebt, dan ga je met tegenzin naar de supermarkt. Vooral na je werk is het chaotisch druk, staan mensen in de weg en moet je wachten voor de kassa. Maak het jezelf gemakkelijk. Laat een ander verzinnen wat je kookt en alle ingrediënten thuisbezorgen. Het bezorgen van een maaltijdbox ontneemt je stress en bespaart je tijd.

Voorkom verspilling

Een grote frustratie van boodschappen doen, is ook de twijfel over de producten die je in huis hebt. Na een hectische dag op je werk, heb je geen zin om te stressen in de supermarkt. Voor de zekerheid koop je dat ene potje kruiden, een netje uien en de zak met pasta. Thuisgekomen merk je op dat je al die ingrediënten al in huis had. De ergernis is compleet als je opmerkt dat één van de producten, die je juist niet hebt gekocht, ver voorbij de uiterste houdbaarheidsdatum is. Je kunt dan terug van huis naar de supermarkt en vervolgens opnieuw aansluiten in de rij. Om verspilling en ergernis te voorkomen, laat je voortaan recepten thuisbezorgen.

Bespaar tijd

Je wilt iedere dag iets unieks op tafel. Daarom koop je regelmatig een kookboek of leen er een in de bibliotheek. Dat ene recept dat je aanspreekt heeft een ingrediënt dat moeilijk verkrijgbaar is. Waar koop je de specerij die het exotische gerecht de essentiële smaak geeft? Moet je daarvoor naar de Indo, Turk of kun je daarvoor ook bij de Surinamer terecht. Eerlijk gezegd, de bereidingswijze uit het kookboek is ook niet geheel duidelijk. Aan het einde van recept merk je pas op dat je de oven had moeten voorverwarmen. Kies voor gemak en bestel een receptenbox. Je ontvangt alle ingrediënten met een eenvoudig te volgen receptenkaartje.

https://boterenbloem.com/