Start Gids
Image default
Bedrijven

Professionele kinderopvang in Rotterdam

Professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

De prachtige omgeving van kinderopvang Rotterdam verwelkomt jongens en meisjes vanaf de leeftijd van 0 maanden tot 4 jaar en we hebben 3 verschillende locaties in Rotterdam. Het biedt het kind een eclectische en multiculturele opleiding, begeleid door hooggekwalificeerd en voortdurend bijgewerkt personeel.

Onze kinderopvang locaties bieden een verzorgde en uitgeruste omgeving, afgeschermd van verkeer en een multifunctionele ruimte voor het uitvoeren van diverse activiteiten zoals taalworkshops, muziek en bewegingseducatie.

Het heeft specifieke ruimtes en meubels die voldoen aan veiligheidsnormen, onderverdeeld in gestructureerde hoeken waardoor activiteiten in kleine groepen kunnen worden uitgevoerd, waardoor de autonomie van kinderen wordt bevorderd en ze een gevoel van veiligheid en bescherming krijgen. De school zorgt voor een constante inzet voor het garanderen van veiligheid en hygiëne.

  • 3 kinderopvang locaties in Rotterdam
  • Gezonde voeding en maaltijden
  • Leerzame activiteiten
  • Veilige en stimulerende omgeving
  • Ruime en frisse ruimtes
  • Veilig en aanmoedigend omgeving

Betaalbare en betrokken kinderopvang Rotterdam

We hebben een ruimte om te tekenen, een ruimte om te lezen, een vergaderruimte. Alles wat we op onze kinderopvang in Rotterdam doen is gebaseerd op het uitgangspunt dat onderwijs een netwerk is van geïntegreerde relaties die draaien om de vaardigheden en mogelijkheden van elk kind en hun gezin.

We moedigen al onze kinderen aan om nieuwsgierig te zijn, hun verbeeldingskracht te gebruiken, hun emoties te begrijpen en hun creativiteit te cultiveren, die allemaal een essentieel onderdeel zijn van het leerproces.

We werken samen op om de gezondheid, het welzijn, de groei en de sociale integratie van de kinderen te koesteren door middel van een reeks activiteiten die zijn ontworpen om hun vroege leren te bevorderen.

Inschrijven bij kinderopvang Rotterdam

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang in Rotterdam kan bij ons op 1 van onze 3 locaties, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

 

https://www.degroenetuin-kdv.nl/