Start Gids
Image default
Bedrijven

Hoe ik veel geld heb kunnen besparen met deze witgoed service

Gelukkig heb ik veel onnodige kosten kosten kunnen besparen! Ik kwam terecht bij een wasmachine reparatie service in Rotterdam, deze hebben mij verteld dat ik geen nieuwe wasmachine nodig had en deze dus ook niet moest kopen. De vriendelijke witgoed monteur heeft me geholpen aan een goed werkende witgoed apparaat.

Hoe gaat het repareren van de wasmachine in zijn werking? Zij vinden klantentevredenheid belangrijk en geven daarom ook minimaal een jaar garantie op de reparatie (soms ook 16 maanden). Als je een afspraak wilt maken kan dat met snel via de website, je vult het formulier in. Je vertelt welke problemen je ervaart en de monteur belt je terug om een afspraak in te plannen.

Reparatie met kwaliteit, de klant heeft een tevredenheidsgarantie. De witgoed monteurs in Rotterdam zijn van mening dat mond op mond reclame het beste werkt, daarom zorgen zij ervoor dat elke klant die voor de reparatie van de wasmachine bij hun komt altijd tevreden weg gaat. De monteurs hebben ruime ervaring en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer door kan met je huishouden. Het enige wat je hoeft te doen is bellen naar de monteurs, ze komen snel bij je langs en repareren je witgoed thuis bij jou op locatie.

Waarom ik heb gekozen voor dit bedrijf? Nou, ik zal even alle voordelen onder elkaar plaatsen.

– Garantie op de wasmachine reparatie
– Je merkt aan ze dat je echt willen helpen
– Vandaag gebeld, vandaag hersteld garantie.
– Reparatie van alle soorten witgoed (dus niet alleen wasmachines)
– Geen telefooncentrale, dit is een echte witgoed monteur in Rotterdam
– Je betaalt bij deze monteur geen onnodige voorrijkosten
– Altijd een eerlijke prijs voor de reparatie

Als je tegen een goedkoop tarief je wasmachine wilt laten repareren, kun je zeker hier terecht. Ze hebben service als geen ander en binnen 24 uur kun je al terecht om een afspraak te maken. Ze werken op basis van “no cure no pay”, dat houdt in dat je alleen betaald zodra je wasmachine of ander witgoed echt gerepareerd is. Verder hebben ze altijd alle soorten onderdelen op voorraad en kunnen ze zo het probleem snel weer oplossen.

Een nieuwe wasmachine kopen is helemaal niet nodig.
Als je via het internet zoekt naar wasmachines zie je dat deze al snel veel geld kunnen kosten, sommige wasmachines kosten bijna €1.000 euro! Momenteel heb ik het niet zo breed en kan ik mijzelf dat niet veroorloven, vandaar dat ik had gekozen om de wasmachine gewoon te laten repareren. Dat is veel goedkoper en mijn was apparaat werkt gewoon weer als nieuw.