Start Gids
Image default
Bedrijven

Cosmetische behandelingen bij Celebraties

Een aantal celebraties zoals Kylie Jenner besteden veel aandacht en geld aan hun lichaam om er perfect uit te zien. Kylie Jenner is het zusje van Kim Kardashian en is pas 17 jaar. Het is de experts en media opgevallen dat zij iets aan der lichaam want ze heeft haar borsten, billen en lippen vergroten. Om over dit oordeel zekerheid te hebben heeft de media verschillende cosmetische artsen ingeschakeld en om hun mening gevraagd of dit waar zou zijn en dit klopt. Volgens deze artsen zijn de lippen met fillers en injectables gevuld. Kylie Jenner kan er ook niet onderuit omdat zij opeens de volgende dag vollere lippen had, dit kan niet op een natuurlijke manier veranderen.

Ondanks de meningen van cosmetische artsen blijft Kylie Jenner ontkennen dat zij naar een kliniek is geweest voor cosmetische behandelingen. Volgens haar komt het door de make-up die zij draagt, de vollere lippen komen door een lipliner die zij toepast. De billen en borsten zouden extra aandacht krijgen van de tiener zonder dat daar cosmetische behandelingen van toepassing zijn. De cosmetische artsen kunnen met zekerheid zeggen dat hier weinig of niks van klopt en dat zij behandelingen uit heeft laten voeren ter waarde van 40 duizend doller. De lippen, borsten en billen zijn zo behandelt dat dit door make-up onmogelijk is. 

In de huidige tijd komt het steeds vaker voor dat mensen naar de kliniek gaan om cosmetische behandelingen uit te laten voeren. In het verleden was het een taboe en schaamde de personen zich ervoor, maar wat is er mis mee en zij daar vrolijk van worden? Er zijn altijd mensen die ergens niet op tevreden zijn en het willen laten veranderen of weghalen. Niemand hoeft de behandeling te ondergaan alleen de persoon zelf waar het om gaat. In de toekomst zal het aantal behandelingen en personen toenemen. Het is nu ook mogelijk om een bovenooglidcorrectie Rotterdam uit te voeren.

http://faceland.nl