Start Gids
Image default
Beauty en verzorging

Verzorgde nagels

Jouw handen verdienen de verzorging die ze nodig hebben. Zo ook jouw nagels. Een manicure kan daarom heerlijk zijn. Ben je nog aan het twijfelen om een manicure te doen? Lees dan in deze blog waarom je dat wel zou moeten doen.

Manicure

Wat wordt er nou eigenlijk gedaan bij een manicure? Dat zijn een aantal dingen. De nagels worden onder handen genomen. Denk hierbij aan het terugduwen van de nagelriemen, het verzorgen van de nagelriemen en het vijlen en polijsten van de nagels. Daarnaast bestaat een manicure ook vaak uit het lakken van de nagels. Je nagels zien er dus na een manicure weer helemaal fris uit. Maar ook je handen worden gedaan. Meestal worden deze ingesmeerd met een verzorgende crème. Bij een wat luxere manicure worden de handen ook gescrubd en krijgen de handen een massage. Het ligt er natuurlijk net aan wat voor manicure je kiest en waar je voor de manicure gaat, maar een manicure in Rotterdam bestaat meestal uit deze dingen.

Acryllak, gellak of nagellak

Wanneer je nagels worden gelakt heb je bij een manicure meestal de keuze uit acryllak, gellak of nagellak. Voor gelnagels kies je wanneer je nagels wilt verlengen, dit zijn namelijk een soort kunstnagels. Gellak is semi-permanente lak die wordt uitgehard. Al deze nagellakken kennen hun specifieke kenmerken en doelen. Maar uiteindelijk gaan je nagels van alle 3 er mooi uitzien!

Kosten

De kosten voor een manicure in Rotterdam verschillen natuurlijk ook per salon. Gemiddeld zal deze prijs tussen de 20 en 40 euro liggen. Alle extra’s die je bij de standaard manicure wilt kost natuurlijk weer meer.

Tijd voor jezelf

Een manicure is iets dat je echt doet als je tijd voor jezelf wilt. Bovendien is het natuurlijk ook goed voor je handen en nagels. Neem dus wel de moeite hiervoor. Zo krijg je mooie, gezonde en verzorgde nagels.

https://www.esbellacosmetics.com/pages/manicure-rotterdam