Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Een mooie en functionele föhn

Ben je op zoek naar een föhn die niet alleen je haar droogt, maar er ook nog goed uit ziet? Ga dan voor de Dyson Supersonic. Je kent Dyson misschien van de stofzuigers. Daar zijn ze voorloper op het gebied van design en innovatieve technologie. Dat kun je ook verwachten van de Dyson Supersonic. Je hoeft niet bang te zijn voor een hoog prijskaartje, zeker niet met een Dyson föhn aanbieding. Je haalt kwaliteit, design en de nieuwste technologie voor je haar drogen en in model brengen in huis met de Dyson Supersonic.

Innovatieve technologie

Dyson staat bekend om innovatief zijn in haar producten, afgezien van het design. Het nieuwste stukje innovatie bij de Dyson Supersonic is het nieuwste opzetstuk: de Flyaway. Met dit opzetstuk creëer je een glad en steil kapsel. Pluizig haar wordt hier glad en glanzend mee. De Dyson Supersonic maakt geen gebruik van hitte. Zo beschadig je je haar ook niet door het te föhnen, in tegenstelling tot veel andere merken die föhns maken. Er wordt gewerkt met lucht, iets dat uniek is voor de technologie van Dyson in de haarstyling producten.

Kies je kleur

De Dyson Supersonic komt met vijf opzetstukken. Daar is het Flyaway opzetstuk er dus één van. Daarnaast is er de diffuser, die je haar gelijkmatig droogt en een natuurlijke droging stimuleert. Ook is er de stylingconcentrator, voor gerichte styling, en een opzetstuk met brede tanden. Tot slot is er het Gentle Air opzetstuk, vervangend voor de diffuser. Je kunt de Dyson Supersonic in fuchsia, roze of zwart kopen. Allemaal hebben ze de vijf opzetstukken.