Start Gids
Image default
Aanbiedingen

De nieuwste kantoortrends integreren in jouw kantoor? Let dan goed op!

De nieuwste kantoortrends integreren in jouw kantoor? Let dan goed op!

Het coronavirus heeft natuurlijk niet alleen op ons dagelijkse leven een aardige stempel gedrukt, maar ook kennen we een enorme invloed van dit alles in de kantoorwereld. Het was apart om te merken dat alles wat eens zo vanzelfsprekend was, niet meer kon. We hebben daarnaast natuurlijk wel een boel geleerd van dit hele virus. Zo moesten we ineens roeien met de riemen die we hadden op verschillende vlakken van de samenleving, maar moesten we ook ineens werken op afstand. Nu dit alles aardig achter de rug lijkt te zijn, is het misschien best leuk om om weer eens te storten om de nieuwste kantoortrends en dus het creëren van een nieuw kantoor waar iedereen kan blijven werken. Lees vooral gauw verder, want we vertellen je hier alles over in dit blog!

Verschillende kleuren

Allereest willen we je wijzen op de verschillende onderzoeken die de laatste tijd zijn gedaan om de arbeidsproductiviteit wat te verhogen. Een toonaangevend onderzoek was dat waar het gebruik van verschillende kleuren heel erg naar voren kwam. De afwisseling tussen felle- en reguliere kleuren zou zorgen voor een betere werkomgeving, een gezelligere sfeer en bovenal een hogere productiviteit. Wat wil je nog meer verwachten van een kantoor?

Dynamiek creëren in je werkplekken

Daarnaast is het een aanrader om een bepaalde, dynamische component in de werkplekken te integreren. Hiermee bedoelen we vooral dat het best eens goed kan zijn om achter je bureau te staan of zelfs te fietsen in plaats van te zitten. Het is bewezen dat als je voldoende in beweging blijft je ook in staat bent om langer te focussen. Heb je misschien hulp nodig met dit alles? Neem dan zeker een kijkje bij Kato. De specialisten van dit prachtige bedrijf helpen je graag!

 

https://katoprojecten.nl/