Start Gids
Image default
Alarmsysteem

Fijne toegangscontrole voor jouw bedrijf!

Als jij je eigen bedrijf hebt of werkzaam bent in een bedrijf met meerdere werknemers in dienst ken je het probleem vast wel. Er zijn ruimtes in je bedrijf die je graag wilt afsluiten zodat niet iedereen er zomaar binnen kan lopen. Dit kan zijn omdat het er bijvoorbeeld gevaarlijk kan zijn, denk aan een laboratorium of een werkplaats. Ook kan het zijn dat er ergens bepaalde persoonlijke spullen liggen of informatie te vinden is die je liever niet met iedereen deelt. Soms kan de reden ook heel simpel zijn, je wilt gewoon niet dat iedereen zomaar in die ruimte kan komen, denk aan een magazijn in een winkel. 

Makkelijk en effectief opgelost. 

Als dit probleem je bekend in de oren klinkt ben je waarschijnlijk ook op zoek naar een oplossing voor dit probleem. Vaak kan het erg lastig zijn om een oplossing te vinden voor deze situatie, omdat je natuurlijk wel wilt dat sommige mensen toegang hebben tot deze ruimte, maar dat niet iedereen hier zomaar binnen kan. Gelukkig kan je voor de beste oplossing op dit probleem terecht bij GET. Dit bedrijf is gespecialiseerd in toegangscontrole en weet dan ook precies hoe ze dit optimaal kunnen laten werken voor jouw bedrijf! 

Weinig gedoe. 

Omdat GET gespecialiseerd is in systemen voor toegangscontrole weten ze precies wat er wel en niet zal werken voor jouw bedrijf. Ze hebben daarom allerlei soorten systemen met verschillende manieren om toegang te krijgen tot een bepaalde ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badge aan een keycord, een zogeheten druppel of een andere identificatiemogelijkheid. Mocht het in jouw bedrijf aan de orde zijn dat sommige ruimtes een extra goede beveiliging nodig hebben, dan kan GET je ook helpen om een tweestaps beveiliging te installeren, waardoor je stukken moeilijker binnen kan geraken! In deze twee staps beveiliging heb je niet alleen aan een druppel of badge genoeg, maar komt er nog een tweede ‘sleutel’ kijken, hierdoor kunnen onbevoegden een stuk moeilijker binnen komen!. 

Nog meer handige zaken. 

Naast dat GET dus hartstikke handige zaken op het gebied van toegangscontrole aanbiedt, hebben ze ook nog een hoop andere zaken die handig kunnen zijn voor jouw bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is hun specialisatie in tijdsregistratie. Ook hiervoor bieden ze een hoop handige systemen aan en kunnen ze jou echt goed mee helpen! Als je geïnteresseerd bent in dit soort handige dingen voor je bedrijf is het dus zeker de moeite waard om GET eens uit te checken!