Start Gids
Image default
Entertainment

DJ op jullie trouwfeest

Muziek is een belangrijk onderdeel van de bruiloft, voor de ceremonie en voor het feest. Na alle spanning door de dag heen en stress of alles wel goed zal gaan, is het heerlijk om ’s avonds te kunnen feesten.


Draaitafels op het podium, felle lichten en een verscheidenheid aan muziek. Boek een toffe DJ voor op jullie bruiloft. Een bruiloft DJ heeft veel voordelen. Zie hieronder 5 redenen waarom een DJ perfect bij uw bruiloft past.

1. Je kunt uit veel nummers kiezen. Tegenwoordig kiezen veel jonggehuwden voor een DJ. Het voordeel van een DJ is dat hij/zij toegang heeft tot honderden nummers en nummers kan draaien die verschillende generaties aanspreken. Veel nummers kunnen worden aangevraagd en ze klinken hetzelfde als het originele nummer.

2. Communiceer snel met de DJ. DJ’s kunnen snel communiceren met het publiek. Als hij bijvoorbeeld vindt dat een nummer niet goed werkt, kan hij gemakkelijk overschakelen naar een nieuw nummer.

3. Een DJ heeft heel weinig ruimte nodig. Ook kan de geluidsinstallatie worden aangepast aan de locatie. Daarom kan, indien nodig, geluid worden beperkt.

4. Een DJ boeken is meer dan alleen muziek. Om meer sfeer te creëren kan hij ook lichtshows op maat en/of aanvullende diensten leveren, zoals confetti shooters, bellenblaasmachines, verlichte dansvloeren of droogijsmachines (wolkendekens).

5. Er is geen pauze. De DJ hoeft niet te rusten, dus er is geen stilte. Hierdoor kunnen uw gasten de hele nacht dansen op uw bruiloft.

Wanneer je uiteindelijk een keuze maakt, is het verstandig om met de betreffende DJ af te spreken. Zo voorkom je dat je op de dag voor verrassingen komt te staan. Het is aan te raden om uw muzikale wensen te bespreken. Zo weet de DJ waar je naar wilt luisteren en van wat voor soort muziek je houdt.