Start Gids
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u taartjes kunt bestellen die geleverd worden door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl gebak ontworpen wat precies in de afmetingen van een brievenbus doosje past. Het is een groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het brievenbus taartje aan te nemen. Dit maakt het voor de ontvanger makkelijker en daardoor nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende formaten en smaken brievenbustaartjes. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Kaneel Banket. Ook kunt u verschillende soorten combineren in een groter formaat combinatiebox. Hierdoor heeft de ontvanger een heerlijke proeverij aan taartjes per post. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een zeer prettige en smaakvolle ervaring. Zodra de ontvanger het doosje openmaakt vindt diegene daarin als eerst een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger heerlijk samen of alleen genieten van dit brievenbus taartje. 

Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, daarna kunt u een persoonlijk bericht toevoegen en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals een Valentijnsdag Cadeau, Moederdag Cadeau of Verjaardags Cadeau op afstand.

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks brievenbus taartjes wilt bestellen voor bijvoorbeeld collega’s, personeel of zakelijke relaties, niks is te gek voor brievenbusbanket.nl 

Nieuw bij brievenbusbanket.nl! U kunt nu ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice via de telefoon of de e-mail. E-maisl worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/