Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Molenaarstrappen

 

 

Er is een groot aanbod molenaarstrappen. Wanneer je op zoek bent naar het meest geschikte middel om verdiepingen aan elkaar te verbinden dan is de keuze ruim. Wij helpen je graag op weg om de juiste keus te maken voor je woning.

 

Verplaatsbare molenaarstrap

Omdat de ruimte naar een opgang vaak beperkt is worden vaak verplaatsbare trappen geplaatst. Deze trappen zorgen voor een veilige opgang naar biven. Omdat ze te verplaatsen zijn nemen ze niet veel ruimte in beslag. Zo ga je efficiënt om met je beschikbare ruimte.

 

De juiste maat molenaarstrap

Het is belangrijk om de juiste maat trap voor je zolder te nemen. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd maar hoe meet je dat. Dat doe je door de afstand naar je opgang (daarmee bedoelen we de bovenkant van de vloer van de opgang) horizontaal te meten. Je meet dan tot aan de vloer waar de trap op komt te staan. Met deze maat kijk je op in de maattabel die op de website van Van Eldik Ladders staat. Hierdoor weet je precies welke trap jij moet hebben voor je zolder. Heb je een speciale maat nodig dan is maatwerk mogelijk. De maat van je molenaarstrap wordt dan aangepast naar de juiste hoogte.

 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop ook als het gaat om je nieuwe molenaarstrap. Zorg ervoor dat je de trap altijd plaatst op een vlakke en schone ondergrond. Daarbij moet je uitgaan van de juiste maat van de trap. Je moet de trap met vertrouwen op kunnen lopen. Daarvoor zijn er hulpmiddelen beschikbaar. Zo is er een leuning voor een molenaarstrap beschikbaar. Deze leuning zorgt ervoor dat je houvast hebt wanneer je de trap opklimt. Het maakt hierbij niet uit of je deze leuning aan de linkerkant of rechterkant wilt plaatsen. Het kan zelfs aan allebei de zijden. Naast deze leuning zijn er rails en haken verkrijgbaar waarmee je de trap vasthaakt aan de zolder. Of je gebruikt ze om de trap aan op te hangen wanneer je deze niet gebruikt.

 

Molenaarstrappen koop je bij Van Eldik Ladders

Met een uitgebreid assortiment molenaarstrappen weet je dat je bij Van Eldik Ladders aan het juiste adres bent. Ze hebben het assortiment zelfs vaak op voorraad in hun eigen magazijn. Zo weet je zeker dat je snel aan de slag kunt. Heb je vragen over de juiste maat of heb je een speciale wens? We helpen je graag!