Start Gids
Image default
Aanbiedingen

Ecologisch wassen met de producten van Klok

De producten van Klok nu eindelijk online

Eindelijk is het zover. Vanaf heden is het mogelijk om de producten van Klok ook online via onze webshop te bestellen. Uiteraard zijn en blijven de producten van Klok gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt en de groothandel. Maar om ook de consumenten van dienst te zijn die er niet in slagen om de producten van Klok in zijn of haar supermarkt te kopen, bieden wij de producten van Klok vanaf nu ook aan in onze eigen webshop. Slaag jij er ook niet in om de producten bij jou in de plaatselijke supermarkt aan te schaffen of wil jij de producten van Klok graag thuisbezorgd krijgen? Bestel dan de producten eenvoudig en snel online!

De klokbox – voordelig kennismaken met ecologische producten

Maak eenvoudig en voordelig kennis met het assortiment van Klok en bestel de Klokbox! De naam zegt het al, de Klokbox is een box vol met Klokproducten. Tijdelijk wordt deze box aangeboden voor een scherp tarief van slechts € 19,99. In de Klokbox zitten de volgende producten:

  • Klok waspoeder wit
  • Klok pow(d)er dose kleur
  • Klok vloeibaar wasmiddel Kleur
  • Klok afwasmiddel 500ml
  • Klok vaatwastabletten
  • Klok allesreiniger
  • Klok wc-reiniger

Je krijgt meer dan 25% korting en hoeft geen verzendkosten te betalen. Bestel hem snel want op=op!

Het Europees Ecolabel – Echt 100% ecologisch

De producten van Klok zijn niet zomaar reinigingsprodcuten. Ze bezitten het Europees Ecolabel en zijn zodoende door een onafhankelijke organisatie gekeurd. De producten van Klok zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was –en reinigingsmiddelen gesteld. Het Europees Ecolabel betekent dat je een verantwoord en milieuvriendelijk product koopt met kwaliteitsgarantie.

Enkele van onze meest verkochte ecologische producten zijn;

Voor een impressie van de producten van Klok, ga naar onze Youtube pagina en like & deel !

https://www.klok-eco.nl/