Start Gids
Image default
Aanbiedingen

De populairste bakblikken van het moment

Vind je het leuk om in de keuken te staan, maar heb je niet de juiste benodigdheden om lekkere taarten en cakes te bakken?  Dan kun je naar de winkel gaan om nieuwe bakblikken, maatbekers en pannenlikkers aan te schaffen, maar online is er ook van alles te krijgen. Door het grote aanbod is de kans groot dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Om je een stukje op weg te helpen, lees je hier over de populairste bakblikken van het moment. Zo weet je wat jij nodig hebt als je online een bestelling wilt plaatsten. 

 

Springvormen 

Een springvorm is onmisbaar in de keuken als je graag taarten bakt. Een springvorm kun je gebruiken voor het bakken van appeltaart, kwarktaart en worteltjestaart. Maar je kunt er ook een brownies of een cake in bakken. Doordat je de buitenste ring van een springvorm kunt openklappen, kun je de taart gemakkelijk snijden. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, dus het is goed om eerst te bedenken voor hoeveel mensen je taarten wil gaan bakken. 

 

Cupcake vormen

Naast de springvorm, zijn de cupcake vormpjes ook erg populair. Het voordeel aan deze vormpjes, is dat de cupcakes gemakkelijk uit de vorm te drukken zijn. Doordat de vorm gemaakt is van siliconen, is deze buigzaam. Hierdoor is het ook makkelijk schoon te maken en brand het niet zo snel aan. In deze vorm kun je cupcakes, brownies en hartige muffins bakken. Met deze vorm kun je dus alle kanten op!

 

Bestel de bakvormen gemakkelijk online

Wil je een van deze bakvormen kopen of online bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Baktotaal Bouwhuis en ontdek het ruime assortiment aan bakspullen. Wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren door de klantenservice. 

 

https://www.bouwhuis.com/